Wednesday, May 13, 2026

صفحه نخست » مردم امنیت را به اینترنت ترجیح میدهند

13.jpgایران اینترنشنال - مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر مسعود پزشکیان، گفت اگر همه‌پرسی برگزار شود، مردم در شرایط جنگی، امنیت را به سهولت دسترسی به اینترنت ترجیح خواهند داد.

طباطبایی در واکنش به انتقادها درباره محدودیت‌های اینترنتی و «اینترنت پرو» گفت تصمیم‌های مربوط به اینترنت با اجماع نهادهای تخصصی و امنیتی و در شورای عالی امنیت ملی، بر اساس ملاحظات امنیتی و شرایط جنگی اتخاذ شده است.

او افزود «در وضعیت جنگی، باز بودن کامل اینترنت بین‌الملل اساسا قابل تصور نیست.» طباطبایی گفت در شورای عالی امنیت ملی، کمیته‌ای مسئول بررسی وضعیت ارتباطات و فضای مجازی در شرایط ویژه جنگی بوده و جمع‌بندی کارشناسی این کمیته این بوده که اینترنت در چنین شرایطی می‌تواند «مخاطرات امنیتی جدی برای کشور» به همراه داشته باشد.

او همچنین درباره طرح «اینترنت پرو» گفت این طرح برای پاسخ به نیاز برخی کسب‌وکارها و فعالان اقتصادی وابسته به اینترنت بین‌الملل طراحی شده تا در دوره محدودیت‌ها، فعالیت‌های ضروری آن‌ها مختل نشود.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy