ایران اینترنشنال - گزارشها حاکی است یک کشتی لنگر انداخته در نزدیکی بندر فجیره امارات متحده عربی توسط افراد ناشناس سوار شده و به سمت آبهای ایران هدایت شده است.
به گزارش رویترز، شرکت امنیت دریایی وندگارد گفته است این اقدام احتمالا از سوی نیروهای ایرانی انجام شده و پیش از آن نیز نهاد دریایی «یوکیامتیاو»از ورود افراد غیرمجاز به این کشتی خبر داده بود.
همزمان منابع دریایی از افزایش تحرکات در تنگه هرمز خبر دادهاند. بر اساس گزارشها، چندین کشتی از جمله نفتکشها و کشتیهای تجاری در روزهای اخیر با هماهنگیهای محدود از این مسیر عبور کردهاند، در حالی که پیشتر تعداد عبور روزانه به شکل محسوسی کاهش یافته بود.
همچنین گزارش شده است نیروهای سپاه پاسداران اعلام کردهاند شمار بیشتری از شناورها در روزهای اخیر از تنگه هرمز عبور کردهاند؛ موضوعی که نشاندهنده تغییر تدریجی در وضعیت عبور و مرور دریایی در این آبراه راهبردی است.

















