Wednesday, Jun 3, 2026

صفحه نخست » لغو اجرای آرش خوانی پانته آ بهرام بازیگر معترض

4-4.jpgایران وایر - برنامه «آرش‌خوانی» با اجرای پانته‌آ بهرام که قرار بود بر اساس نمایشنامه آرش اثر بهرام بیضایی برگزار شود، لغو شد.

پانته‌آ بهرام با انتشار متنی در صفحه اینستاگرام خود خبر لغو این برنامه را اعلام کرد و نوشت: «آرش‌خوانی ما لغو شد؛ آخر "آرش" ساکت‌اش خوب است؛ این را می‌توانید از میدان ونک بپرسید.»

نمایشنامه «آرش» یکی از شناخته‌شده‌ترین آثار بهرام بیضایی است که با الهام از اسطوره آرش کمانگیر نوشته شده و در سال‌های مختلف به شکل‌های گوناگون در قالب نمایش‌خوانی و اجراهای صحنه‌ای مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است. لغو تازه‌ترین برنامه مرتبط با این اثر، بار دیگر موضوع محدودیت‌های فرهنگی و هنری در ایران را به کانون توجه بازگردانده است.

پانته‌آ بهرام بازیگر سینما و تئاتر توضیح بیشتری درباره دلیل لغو برنامه ارائه نکرده، اما او پیش‌تر نیز از اعمال محدودیت‌های حرفه‌ای علیه خود خبر داده بود. این هنرمند تیر ۱۴۰۳ اعلام کرده بود که حراست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وی را از فعالیت و تدریس منع کرده است.

پانته‌آ بهرام در جریان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ نیز در حمایت از معترضان و در اعتراض به جان‌باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، حجاب اجباری را کنار گذاشت. پس از آن گزارش‌هایی درباره تشکیل پرونده قضایی و اعمال محدودیت‌های شغلی علیه او منتشر شد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy