رویترز: امارات متحده عربی با آزادسازی میلیاردها دلار برای جمهوری اسلامی موافقت کرده است
ایران اینترنشنال - چهار منبع آگاه به رویترز اعلام کردند که امارات متحده عربی با آزادسازی میلیاردها دلار برای حکومت ایران موافقت کرده است.
رویترز نوشت که این اقدام نشاندهنده تغییر تاکتیکی ابوظبی پس از هفتهها حملات حکومت ایران به این کشور ثروتمند عربی خلیج فارس در جریان جنگ آمریکا و اسرائیل با جمهوری اسلامی است.
دو منبع منطقهای به رویترز گفتند که امارات با آزادسازی مجموعا ۱۰ میلیارد دلار موافقت کرده است که بیش از ۳ میلیارد دلار آن تاکنون پرداخت شده است.
دو منبع دیگر که از این توافق آگاهی دارند، مجموع مبالغ مورد نظر را ۲۰ میلیارد دلار اعلام کردند و افزودند که این اقدام در ازای توقف حملات حکومت ایران به امارات متحده عربی مورد توافق قرار گرفته است.
یکی از این منابع نیز گفت که نخستین بخش به ارزش ۳ میلیارد دلار تاکنون در اختیار حکومت ایران قرار گرفته است.

والله که تو هم از پس میدان برمیآیی هم ...!
















