Tuesday, Jul 21, 2026

صفحه نخست » روایت حدادعادل؛ از شایعه لندن تا لحظه تحویل پیکر دخترش

haddad.jpg

حدادعادل: شایعه تولد نوه‌ام در لندن «سراسر دروغ» بود

غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی، در سخنانی درباره زندگی خانوادگی دخترش و مجتبی خامنه‌ای، برخی روایت‌های منتشرشده درباره خانواده فرزند رهبر جمهوری اسلامی را رد کرد. او با «سراسر دروغ» خواندن شایعه تولد یکی از نوه‌هایش در لندن، تأکید کرد که این ادعا صحت ندارد و اخبار منتشرشده در این باره نادرست است.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در بخش دیگری از سخنانش با بغض، از روز کشته شدن دخترش یاد کرد و گفت زمانی که پیکر او را به خانواده تحویل دادند، هنوز لباس معلمی بر تن داشت و آماده رفتن به مدرسه بود. او با صدایی لرزان گفت این تصویر، آخرین خاطره‌ای است که از دخترش در ذهن دارد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنها در جریان اعتراضات سراسری دی‌ماه، بنا بر آمار اعلام‌شده از سوی مقام‌های جمهوری اسلامی، بیش از ۳۱۰۰ شهروند جان خود را از دست دادند. سازمان‌ها و نهادهای مخالف جمهوری اسلامی شمار واقعی قربانیان را به‌مراتب بیشتر و در حد چندین هزار نفر برآورد کرده‌اند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy