Monday, Aug 24, 2026

صفحه نخست » روایت تلخ جهانگیر الماسی از روزهای سخت زندگی؛ پول غذا ندارم

23.jpgمحمد موسوی - روایت تلخ جهانگیرالماسی از روزهای سخت زندگی؛ پول غذا ندارم.. جهانگیر الماسی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، در گفت‌وگویی با ساتیار امامی در برنامه «غیرقابل پخش»، از شرایط دشوار معیشتی و وضعیت کاری خود سخن گفت؛ او در بخشی از این گفت‌وگو اظهار کرد: «من پول غذا ندارم! هفته‌ای چهار مرتبه غذا می‌خورم!»

الماسی همچنین درباره دور ماندنش از سینما و تلویزیون گفت: مافیا من را از سینما و تلویزیون کنار گذاشت، از آنها می‌ترسم؛ این بازیگر پیشکسوت در ادامه تأکید کرد که با وجود شرایط سخت زندگی، حاضر نشده از باورها و هویت شخصی خود فاصله بگیرد: با وجود وضعیت بد معیشتی، خودم، اعتقاداتم، شخصیتم، فکرم و... را نفروختم.

جهانگیر الماسی در سال‌های فعالیت خود در آثار ماندگاری همچون «هزاردستان»، «ستارخان»، «کوچک جنگلی»، «پس از باران» و «در چشم باد» ایفای نقش کرده است.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy