عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي معتقد است: جايگاهي كه در حال حاضر مصطفي معين در ميان نخبگان و توده مردم دارد, مشابه جايگاهي است كه خاتمي در سال 76 در چنين موقعيتي داشت.
هادي قابل با بيان اينكه خاتمي در سال 76, در ميان نخبگان و فرهيختگان شناخته شده بود اما در ميان توده مردم شناخت كافي نسبت به وي وجود نداشت و با تلاش نخبگان به مردم شناسانده شد، موقعيت دكتر معين را نيز در حال حاضر چنين دانست.
وي، آراي هاشمي رفسنجاني, كروبي, ولايتي, لاريجاني و ساير كانديداهاي مطرح در انتخابات رياستجمهوري را بر اساس نظرسنجيهاي صورت گرفته ثابت ارزيابي كرد و در عين حال ميزان آراي مصطفي معين را استثنا دانست و در اين مورد گفت: بر اساس اين نظرسنجيها ميزان آراي مثبت دكتر معين در هر ماه افزايش يافته در صورتي كه ميزان آرا منفي وي ثابت مانده است.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي تصريح كرد: اين امر نشان ميدهد، دكتر معين در صورت شناخته شدن در جامعه، نسبت به ساير نامزدها از شانس بيشتري براي پيروزي در انتخابات برخوردار خواهد بود.
قابل ضمن محتمل دانستن موفقيت مصطفي معين در مرحله اول انتخابات, رقابت در مرحله دوم را بين معين و هاشمي رفسنجاني دانست و گفت: اين رقابت به واقع رقابتي بين دو انديشه خواهد بود.
وي خاطر نشان كرد: در مرحله دوم تمامي گروههاي جبهه اصلاحات از دكتر معين حمايت خواهند كرد و در مقابل جناح محافظهكار پشتسر هاشمي قرار ميگيرد.
به گفته قابل، در مرحله دوم شرايط، جهت شناسانده شدن معين به جامعه محيا ميشود و به اين سبب احتمال پيروزي وي در انتخابات افزايش مييابد.