تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو ارشد جبهه مشاركت ايران اسلامي گفت: امروز تقابل بين معتقدان به حكومت اسلامي و جمهوري اسلامي در عرصه سياست ايران رنگ و بوي جديتري به خود گرفته است و همه افرادي كه به ديدگاههاي امام(ره) معتقدند در برابر مخالفان امام قرار گرفتهاند.
مصطفي درايتي در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، به توضيح اين دو نگرش پرداخت و گفت: يك نگرش با انديشههاي امام(ره) مخالف است و به "حكومت اسلامي" اعتقاد دارد و در مقابل آن نگرشي قرار دارد كه از پيش از انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره) براي تشكيل نظام "جمهوري اسلامي" تلاش كرده است.
وي افزود: جريان مخالف امام(ره) به دليل گستردگي جبهه حاميان ديدگاه امام(ره) توانايي مقابله با آن را ندارد.
درايتي در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات آينده مجلس خبرگان رهبري، خواهان تغيير ضوابط و قوانين اين انتخابات به گونهاي شد كه امكان حضور گسترده ديدگاههاي مختلف سياسي در آن فراهم گردد.
مشاور سابق رئيسجمهوري در امور روحانيت تصريح كرد: اين امر كه حضور در مجلس خبرگان رهبري تنها به روحانيون مختص شود، بايد تغيير كند و متخصصان عرصههاي ديگر نيز بايد بتوانند در انتخابات مجلس خبرگان رهبري شركت كنند.
به اعتقاد درايتي، ساز وكارهاي انتخابات آينده مجلس خبرگان ممكن است به سمتي برود كه به افزايش حضور جوانان در اين مجلس بينجامد. وي ادامه داد: اين امر تنها مختص به تندروان يك جريان سياسي خواهد بود و جوانان ديگر ديدگاههاي سياسي چنين امكاني را نخواهند يافت.
عضو ارشد جبهه مشاركت ايران اسلامي تعويق در زمان برگزاري انتخابات مجلس خبرگان رهبري را به دليل كاهش هزينههاي برگزاري انتخابات متعدد، امري مثبت خواند.