نشست سازمان دانش آموختگان ايران اسلامي (ادوار تحكيم وحدت )كه قرار بود در محل دانشگاه تربيت معلم تهران برگزار شود يك روز قبل از برگزاري و طبق اعلام دانشگاه مبني بر بروز اختلال فني و قطعي برق با تاخير و در محل دفتر مركزي سازمان و بدليل محدوديت مكان صرفا بطور داخلي و با حضور اعضا آغاز شد.
در آغاز نشست پس از خير مقدم و سخنان مقدماتي دبير كل ،مسئول كميته هاي تشكيلات ،سياسي ،شعب ،پشتيباني و اطلاع رساني و روابط عمومي گزارشي از آخرين وضعيت پيش نوشت هاي مربوط به اصلاحيه اساسنامه ،و استراتژي 2 سالانه به بحث گذاشته شد و اعضاي شعب استاني نظرات مخالف و موافق خود را مطرح كردند و مجمع بدليل نبود حد نصب درعصر پنج شنبه پايان يافت و مقرر شد طبق ماده اساسنامه مجمع عمومي فوق العاده حداكثر ظرف يك ماه برگزار و پس از تصميم گيري در مورد اصلاحيه اساسنامه و استراتژي سازمان، انتخابات شوراي مركزي و هيات داوري برگزار شود .
گفتني است جمعي از اعضاي سازمان شامگاه پنج شنبه در جلسه ماهانه منزل عبداله نوري شركت كردند و پس از پايان برنام سخنراني راجع ديدگاه هاي اخير مطرح شده توسط دكتر سروش در دانشگاه سوربن فرانسه در باب مهدويت و نيز نسبت تشيع و دمكراسي با دكتر سيد هاشم آغاجري به بحث و و گفتگو پرداختند .