*موسویخوئينی:از تماس با بدنه جامعه غافل نشويد، شبهه افکنیها را خنثی کنيد
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسی
محسن ميردامادی دبيرکل جبههی مشارکت ايران اسلامی با آيتالله موسوی خوئينیها دبيرکل مجمع روحانيون مبارز ديدار و گفتوگو کرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از روابط عمومی حزب مشارکت ايران اسلامی در اين ديدار ميردامادی از حضور موسوی خوئينی در نهمين کنگره جبهه مشارکت تشکر کرد و وی را در جريان فعاليتها و برنامههای اين حزب قرار داد.
ميردامادی با بيان اين که سابقه طولانی همکاری و تعامل بين بسياری از نيروهای تاثيرگذار جبهه مشارکت با حجت الاسلام والمسلمين خاتمی رييس شورای مرکزی و آيت الله موسوی خوئينی دبيرکل مجمع روحانيون مبارز وجود داشته است، اظهار داشت: ما قرابت فکری فراوانی با چنين مجموعهای احساس و فکر میکنيم میتوانيم ارتباط و همکاری نزديکتری داشته باشيم و بخصوص از ديدگاهها و نقطه نظرات بزرگان مجمع بهرهمند شويم.
آيت الله موسوی خوئينیها نيز در اين ديدار اظهار داشت: ۸ سالی که از موجوديت و فعاليت جبهه مشارکت گذشته عرصه سياسی کشور ما شاهد دورهای پر تلاطم بوده است و در اين دوره سخت، آقای دکتر خاتمی دبيرکل سابق جبهه مشارکت شايستگی قابل تقديری از خود نشان داد. در اين مدت اين حزب توانسته است نقش تاثيرگذاری در عرصه سياسی کشور بدست آورد.
وی همچنين برای ميردامادی در مسووليت جديد آرزوی موفقيت کرد و در رابطه با فعاليتهای حزب مشارکت گفت: مسوولين حزب بايد اين نکته را مورد توجه قرار دهند که مخاطبين آنها تنها به روشنفکران و نخبگان محدود نشوند و از تماس با بدنه جامعه غافل نمانند. برای يک حزب فراگير سياسی ضروری است که بتواند با سطوح مختلف جامعه ارتباط برقرار کند. چنين ارتباطی، هم تاثير گذاری حزب در جامعه را افزايش میدهد و هم حزب را برای رسيدن به تصميمهای صحيح کمک میکند. در غير اين صورت و در صورت محدود ماندن حوزههای تاثيرگذاری حزب و کاهش حوزههای اجتماعی آن حزب آسيبپذير میشود.
وی افزود: مسالهی ديگری که لازم است مورد توجه قرار گيرد، اين است که نقش احزاب و گروههای سياسی در جامعه نقش هدايت و راهبری مردم و جامعه میباشد. در عمل احزاب بايد با تبيين اصول فکری و اعتقادی خود و ارائه آن به مردم آنها را به سمت آن اصول و ديدگاهها جذب کنند. در صورتیکه به اين نقش محوری توجه نشود، ممکن است حزب بتدريج بجای راهبری دنبالهرو خواستههای روزمره جامعهی شود و نتيجهی چنين امری فاصله گرفتن و بیتوجهی به اصول اوليه همان حزب میشود که در دراز مدت به مقبوليت حزب لطمه وارد خواهد کرد.
وی ادامه داد: نکته ديگری که حزب بايد به آن عنايت داشته باشد اين است که مخالفين اصلاحات و طبعا مخالفين جبههی مشارکت برای دور کردن مردم از اين گروهها تلاش کرده و میکنند که اين نيروها را بیتوجه يا کم توجه به مسائل و ارزشهای دينی معرفی کنند و در القای اين شبهه در مواردی هم موفق بودهاند. حزب لازم است به اين نکته توجه داشته باشد و در فعاليتهای خود به نحوی عمل کند که اين گونه شبهه افکنیها را خنثی کند. در غير اين صورت مخالفين به تدريج موفق میشوند بين حزب و مردم فاصله ايجاد کنند و سرمايهی اصلی حزب را از آن بگيرند.
در اين ديدار همچنين در مورد انتخابات خبرگان و شوراها و همکاری در اين انتخابات رايزنی و تبادل نظر شد.