وزير اطلاعات گفت : انتخابات را با شعار "حداكثر امنيت"، "صحت و فراگيري كامل" برگزار خواهيم كرد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، علي يونسي در دومين روز از همايش فرمانداران سراسر كشور با بيان اين كه آمريكاييها مدتهاست كه از روشهاي ذليل براي رسيدن به اهداف خود استفاده ميكند، افزود: آمريكاييها هر كجا كه احساس كنند ميتوانند از روش هاي خشن همان طوري كه در عراق استفاده كردند، استفاده كنند، دريغ نخواهند كرد. آمريكاييها به دليل پرهزينه بودن اين اقدامات خشن هنوز به اهداف خود نرسيدهاند.
يونسي اظهار داشت: آمريكاييها فكر ميكردند كه ميتوانند عراق را بدون دولت اداره كنند، انتخابات هم كه برگزار شد، با هوشمندي آيتالله سيستاني و مشاركت مردم، آمريكا را ناكام گذاشت، به طوري كه باب ميل آنان نبود، امروز نيز تأخير در شروع فعاليت دولت مردمي عراق به همين خاطر است.
وزير اطلاعات با بيان اين كه هر جا كه انتخابات نيم بندي برگزار شود، مردم برنده خواهند شد، تصريح كرد: آمريكاييها در اقدامات خود تخريب چهره كارگزاران دولت و مسوولان انقلاب اسلامي را هدف قرار دادهاند، تخريب چهرهها در تمام دوران وجود دارد، اما در زمان انتخابات تشديد خواهد شد.
وي در ادامه به خلاصه روشهاي براندازي در چند كشور اشاره كرد و گفت: ناكارآمد نشان دادن حكومت از جمله اين روشهاست. در اين روش و در رقابت سياسي داخلي، دولت ناكارآمد جلوه داده ميشود، اما در رقابتهاي سياسي خارجي كل نظام ناكارآمد نشان داده ميشود.
يونسي ادامه داد: در بسياري از مستندات دشمنان, اظهارات, فيلمها و مصاحبههاي افراد داخل نظام ملاك قرار ميگيرد. متأسفانه برخيها افشاگريهاي بيجايي ميكنند و فيلمسازيهاي نامناسبي ميكنند.
وزير اطلاعات بزرگ جلوه دادن مشكلات و اختلافات قوميتي را از ديگر راههاي براندازي يك كشور عنوان كرد و اظهار داشت: ما مدارك مفصلي داريم كه عدهاي سعي ميكنند مطالبات سياسي را لاينحل جلوه دهند.
وزير اطلاعات هشدار داد: تبديل مطالبات شهروندي به مطالبات قومي بسيار خطرناك است و دولت بايد به تدريج به رفع مشكلات قوميتها بپردازد. برخي جريانات سياسي سعي ميكنند كه مطالبات قومي را به مطالبات سياسي تبديل كنند كه نظير آن در خوزستان رخ داد كه جملگي توسط جريانات سياسي محكوم شد.
يونسي در ادامه حرمتشكني را از ديگر شيوههاي بر اندازي يك نظام عنوان كرد و افزود: چهرهسازيهاي كاذب, راديكاليزه كردن فضاي سياسي كشور و فضاي سياسي دانشجويي و تشويق مردم و گروهها به افراط و تفريط از ديگر الگوهاي اين شيوه است كه در كشور ما نيز ديده ميشود و تاكنون نيز خسارات زيادي از اين جهت متحمل شدهايم.
وي با بيان اين كه جامعه و مردم ما گريزان از افراط و تفريط هستند و از بلايا دوري ميجويند، اظهار داشت: برخي افراد تلاش ميكنند كه بازداشت شوند تا معروف گردند. وزارت اطلاعات با اطلاعاتي كه دارد از انگيزه اين افراد آگاه است و به دام نخواهد افتاد.
وزير اطلاعات افزود: افشاگريهاي كاذب، شايعهسازي و تشويق مردم به عدم حضور در انتخابات از ديگر شيوههاي براندازي يك نظام است كه البته در كشور ما كارايي ندارد.
وي در ادامه ضمن محكوم كردن اقدامات آمريكا در منطقه خاورميانه، گفت: آمريكاييها به دليل حضوري كه در كشورهاي منطقه و آسياي ميانه دارد، قدرت نوين را ايجاد كرده است كه ميتواند موج ايجاد كند، اما در ايران قدرت موج آفريني ندارد.
وزير اطلاعات تصريح كرد: كساني كه به فكر ايجاد التهاب و امواج مورد نظر خود هستند، فرمانشان در دست خودشان نيست و ممكن است خود در اين امواج غرق شوند.
يونسي با تأكيد بر اين كه امروز وزارت اطلاعات قابليت پيشگيري از ده بحران را دارد، افزود: ما بزرگترين بحرانهاي منطقهاي و داخلي را با كمترين هزينه حل كردهايم.
وي ادامه داد: مردم ما از هرگونه مركزگريزي گريزانند، مردم ما عاقل و نتيجه محورند. ممكن است معترض هم باشند، اما مشكل نميآفرينند.
يونسي تصريح كرد: ما حركات واگرايانه و مشكوك را زير نظر داريم و با تسلط اعلام ميكنيم كه نگران نباشيد، دشمن قدرت ايجاد بحران در پيوند با اپوزيسيون داخلي را ندارد. دشمنان ما به اندازه كافي ناتوان و فاقد عنصر واحد رهبري هستند، در داخل كشور اپوزيسيوني كه بتواند آشوب ايجاد كند، وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا" وزير اطلاهات در ادامه سخنان خود، مقوله امنيت را ركن اصلي برگزاري يك انتخابات آزاد و عادلانه دانست و گفت: با اطمينان كامل عنوان مي كنيم كه همانند گذشته انتخابات دوره نهم رياست جمهوري را در كمال آرامش و امنيت برگزار خواهيم كرد و اين ضعف شديد گروه هاست كه وعده ناامني ميدهند.
وي افزود: تسلطي كه وزارت اطلاعات به طور كامل به تحركات احتمالي دارد و همچنين همكاري نيروهاي اطلاعاتي، امنيتي و انتظامي قابل تقدير است.
وزير اطلاعات اولين هدف دشمنان نظام را برقرار نشدن امنيت ذكر كرد و در خصوص مولفه سلامت و قانوني برگزار شدن انتخابات، گفت: سلامت كارگزاران انتخاباتي مهمترين تضمين برگزاري يك انتخابات قانوني است. همچنين رقابت شديدي كه به شيوههاي مختلف در ميان نامزدهاي انتخاباتي مشاهده ميشود، خود تضمين كننده انتخابات است.
وزير اطلاعات در ادامه با تأكيد بر عدم امكان تقلب گسترده در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، اظهار داشت: ممكن است جوسازي ها, بحرانسازيها و انتشار اخبار كذب در مورد انتخابات وجود داشته باشد، اما امكان تقلب گسترده منتفي است. متأسفانه برخي عوامل داخلي نيز اقدام به ارايه اخبار كذب ميكنند.
يونسي همچنين تأكيد كرد: كارگزاران انتخاباتي بيش از هر كس ديگري بايد صحت برگزاري انتخابات را اعلام كنند و اجازه شايعه پراكني را ندهند.
وي خطاب به استانداران سراسر كشور، گفت: اگر در جايي تخلف و تقلب انتخاباتي مشاهده كرديد، آن را سريعاً به وزارت اطلاعات گزارش دهيد تا با امكانات وسيع خود آن را كشف كنيم.
وزير اطلاعات در ادامه با بيان اين كه ما ملتي رشيد و هوشمند و به ساز و كارهاي انتخاباتي آشنا داريم، افزود: بارها انتقال قدرت به رقيب در كشور ما به صورت قانوني صورت گرفته است. يعني برگزار كننده انتخابات كه دولت باشد، خودش به عنوان مجري، انتخابات را برگزار و قدرت را تحويل داده است. اين امر يعني صحت و اطمينان كارگزاران انتخابات.
يونسي با اشاره به اين كه فراگير بودن انتخابات (مشاركت حداكثري ) هم استراتژي است و هم تاكتيك، افزود: دولت , وزارت كشور و شوراي نگهبان موظفند كه براي انتخابات فرصت قانوني انتخاب كردن و انتخاب شدن را فراهم كنند. نميتوان اين فرصت را از مردم گرفت. سلب هر فرصتي به منظور سلب امنيت ملي و ناديده گرفتن منافع ملي و دعوت دشمن به دخالت در امور كشور است.
وزير اطلاعات اضافه كرد : ما انتخابات را نه فقط يك تاكتيك كه اگر دشمن حضور داشت بايد حضور حداكثري داشته باشيم بلكه اگر دشمني هم وجود نداشت مردم را بايد براي تعيين سرنوشت خود سهيم كنيم اين شاكله نظام جمهوري اسلامي است، معني قانون اساسي و مردم سالاري ديني نيز همين است.
يونسي تاكيد كرد : اين وظيفه ماست كه مقدمات برگزاري يك انتخابات آزاد را فراهم كنيم، راهي جز دعوت مردم نداريم. هر اقدامي كه باعث دلسرد شدن و انزواي مردم شود به زيان امنيت ملي است، نميتوانيم به جاي مردم تصميم بگيريم.
وي اضافه كرد: تاكنون اين مردم بودند كه ما را نجات دادند و جنگيدند و نيروهاي مسلح را ياري رساندند.
وزير اطلاعات با بيان اين كه قدرت ناشي از اراده ملي است كه از صندوقهاي رأي بيرون ميآيد، خاطر نشان كرد: بايد اين فرصت را فراهم كنيم كه مردم با اشتياق از حق خود دفاع كنند. امروز در آزموني سخت قرار گرفته ايم كه بايد با مردم باشيم.
يونسي با بيان اين كه امروز وزارت اطلاعات به لطف خدا هنر تخليه فشارهاي اجتماعي را در زمان مقرر دارد، افزود: هر دولتي بايد اين هنر تخليه را داشته باشد. امروز فضاي سياسي ما يك فضاي تدبير و دورانديشي است، به طوري كه احزاب همديگر را تحمل ميكنند و در كنار هم به بحث ميپردازند و رقابتشان مهار شده است، اينها از مزاياي نسبي ماست.