احمد زيدآبادي:
اصلاحطلبي از بالا به قدري موفق نبوده كه نمره قبولي بگيرد
تأييد صلاحيت احتمالي"يزدي" نشانگر ايجاد تغيير جدي در قدرت بود كه به اقتضاي آن ميتوانستيم در انتخابات شركت كنيم
تهران- خبرگزاري كار ايران
احمدي زيدآبادي گفت: جناح راست در حال حاضر در ضعيفترين حالت خود در طول سالهاي اخير قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، احمد زيدآبادي در ميزگرد "چالش سكوت و حضور" كه از سوي انجمن اسلامي دانشجويان دانشكده پزشكي دانشگاه تهران برگزار شده بود، با طرح اين احتمال كه معين حتي اگر رأي هم بياورد در بهترين حالت، ده ميليون رأي خواهد آورد، گفت: رئيس جمهوري با اين ميزان پشتوانه مردمي و نوع استراتژي جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي كه از ابزارهاي محدودي در چانه زني برخوردار است، ميخواهد چه وزرايي را به مجلس هفتم پيشنهاد دهد، قطعاً اگر چهرههاي خوبي را معرفي كند، مجلس هفتم تأييد نميكند، پس به چه شكلي با مجلس كنار خواهد آمد.
وي با اشاره به وضعيت مناسبات خارجي ايران گفت: قطعاً چالشهاي موجود كشورمان در عرصه سياست خارجي بدون بهبود روابط با آمريكا حل نخواهد شد. معين با اين چالشها چه خواهد كرد، به طور كلي در اين شرايط اگر معين رئيسجمهوري كند، تمام مسووليت هاي اجرايي كشور و مسايل بين الملل بر دوش او خواهد بود و او به هر شكلي كه عمل كند، بايد هزينههاي بسيار سنگيني را بپردازد.
زيدآبادي با اشاره به اين كه من همين مسايل را در جلسه ديگري مطرح كرده بودم، گفت: برخي سايتهاي به اصطلاح اصولگراي ارزشي از قول من نوشتند كه گفتهام رئيسجمهور خوب كسي است كه اسرائيل را به رسميت بشناسد، سوال من اين است كه كدام آدم عاقلي به نظامي كه قدرت برقراري ارتباط درست با دولت مصر را هم ندارد، ميگويد كه اسرائيل را به رسميت بشناسد.
زيدآبادي در واكنش به انتقاد آرمين به بخشي از صحبتهاي وي بيان كرد: من آنقدر خام نيستم كه فكر كنم يا بايد امكان تحقق شرايط آرماني وجود داشته باشد و يا اين كه نبايد وارد عرصه انتخابات شويم. بحث من اين است كه ما به تجربه هشت ساله خود توجه كنيم و دقت داشته باشيم.
وي تصريح كرد: اگر چهرهاي مثل دكتر يزدي از اپوزيسيون تأييد صلاحيت ميشد، نشانگر ايجاد تغيير جدي در قدرت بود كه به اقتضاي اين تغيير ميشد در انتخابات شركت كرد، اما اين مساله در شرايط فعلي كه شرايط انتخابات دموكراتيك هم محقق نشده است، فايدهاي نخواهد داشت.
اين فعال ملي مذهبي ياد آور شد: من معتقد نيستم كه بايد دست به حركت مدني زد و مجموعه نظام را تغيير داد، بلكه مي توان مجموعه قدرت را كه به قول صحيح آقاي دكتر حجاريان مجموعه از نودوستان، نوكيسهگان و نوديدگان است، با مشكل مشروعيت رو به رو كرد.
زيدآبادي با بيان اين مطلب كه رأي ندادن در انتخابات در هيچ جاي دنيا هزينه ندارد، گفت: اين نظام ما را مجبور مي كند كه هم به آن وفادار باشيم، هم در انتخاباتش شركت كنيم و از طرف ديگر هيچ حق و حقوقي هم براي ما قائل نيست.
زيدآبادي در بخشي از سخنان خود، گفت: نوع اصلاحطلبي از بالا به قدري موفق نبوده كه بتوان به كارنامه آن نمره قبولي داد.
وي در واكنش به بخشي از سخنان آرمين، مبني بر اين كه تأييد صلاحيت كسي مثل دكتر يزدي الزاما به معناي تحول اساسي در نظام سياسي نيست، اظهار داشت: نظام سياسي ما اگر مي خواست دكتر يزدي را تاييد صلاحيت كند، دچار مشكلات جدي در بدنه قواي خود ميشد در حالي كه تأييد صلاحيت دكتر معين به معناي هيچ تحولي نيست و مشكل خاصي هم براي آنها ايجاد نميكند.
اين روزنامهنگار مدعي شد: صدور حكم حكومتي براي تأييد صلاحيت كانديداهاي اصلاحطلب براي اين نيست كه آنها از اصلاحطلبان ترسيدهاند، بلكه به خاطر اين است كه آنها به حضور چنين كساني احتياج دارند.