كاشان، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۴/۰۳/۱۵ 
داخلي. سياسي. انتخابات . ۸۴ 
مسوول نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي كاشان گفت: 
ملي گرايان نه تنها انتخابات رياست جمهوري را تحريم كردهاند، بلكه آن را تخريب ميكنند. 
حجتالاسلام "علي روحاني" شنبهشب در مجمع رزمندگان كاشان افزود: مليگرايان تلاش دارند مردم در انتخابات شركت نكنند.
وي اظهار داشت: اين گروه فكر نميكنند كه اگر انتخابات و بهدنبال آن، رييس جمهوري مشخص نشود، چه هرج و مرجي جامعه را فرا ميگيرد.
وي ابراز اميدواري كرد: مردم همچون گذشته بدون توجه به اين القائات با حضور فعالانه خود در پاي صندوقهاي راي، حماسه استقبال و بدرقه امام را تكرار خواهند كرد.
روحاني گفت: متاسفانه دوستداران آمريكا در داخل كشور آزادانه مشغول سمپاشي هستند و در مقابل، اين نظام را به نداشتن آزادي متهم ميكنند.
به گفته وي، اين گروه بر اين باور و خيال واهي هستند كه با چيره شدن آمريكا بر اين كشور، آنها به پست و مقامي ميرسند.
وي با اشاره به تهاجم فرهنگي دشمنان براي انحراف جوانان، اظهار داشت: 
دشمن در سالهاي اخير به مقدسات اين نظام دستاندازي ميكند، چرا كه فهميده آنچه اين انقلاب را پيروز كرد، اسلاميت مردم و نه مليت آنها بود. 
حجتالاسلام روحاني با ابراز تاسف از وضعيت نابسامان حجاب در كشور گفت: 
متاسفانه دشمنان در سالهاي اخير با برنامه ريزي تا حدودي توانستهاند، چادر و به دنبال آن حجاب اسلامي را از زنان جامعه بگيرند. 
وي عملكرد مسوولان را در برابر تهاجم فرهنگي دشمنان ناموفق خواند و گفت: 
اگر حساب شده عمل ميشد، امروز جامعه ما با معضل بدحجابي روبهرو نبود. 
مسوول نمايندگي نهاد رهبري در دانشگاه علوم پزشكي كاشان در پايان ياد و خاطره امام خميني(ره) را گرامي داشت و گفت: امام (ره) در زمان حيات آيت- الله بروجردي فعاليت سياسي داشت، اما در سال  ۴۲انديشه سياسي امام خميني (ره) شدت گرفت.
روحاني دليل اين مساله را احترام امام(ره) به مرجعيت و سياسي نبودن حوزههاي علميه آن زمان عنوان كرد.
آيين گراميداشت شانزدهمين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) و شهداي ۱۵ خرداد از سوي مجمع رزمندگان روحالله كاشان برگزار شد.
در اين آيين در سوگ امام خميني (ره) شركتكنندگان به مرثيه سرايي و عزاداري پرداختند.