تهران- خبرگزاري كار ايران
بهزاد نبوي، عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي گفت: بعد از جريان شكنجه در زندانهاي ساواك تا روز حادثه قم اين چنين مورد ضرب و شتم واقع نشده بودم.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، مسوول شهرستانهاي ستاد انتخاباتي معين روز گذشته در جمع جوانان ستاد انتخاباتي وي، گفت: مسوولان اين پروژه يك نهاد رسمي بود كه مسوول همين نهاد در آن اجتماع حضور داشت و كاملا مشهود بود كه اين افراد از چه كسي دستور ميگرفتند اما من از اين قضيه بسيار خرسند و خوشحالم چون تمام آن به ضرر خودشان تمام شد.
اين فعال سياسي با بيان اينكه يكي از مهمترين دستاوردهاي اصلاحات بالا بردن سطح آگاهي و خواستههاي جوانان است، گفت: ما بر اين باوريم كه حركت اصلاحي از جوانان عقبتر است و امروز جوانان خواستههايي داريد كه به مراتب بيش از خواستههاي دوم خرداد 76 است.
وي با اشاره به اينكه براي تغيير شرايط موجود چندين راه ازجمله "انقلابي ديگر"، "رو به قبله نشستن و دعا كردن براي ظهور حضرت بوش"، "ادامه دادن همين راه پر سنگلاخ اصلاحات" و بيتفاوت بودن" وجود دارد، گفت: به نظر من راه اول بدترين راه ممكن است زيرا همواره تاريخ ثابت كرده كه انقلاب بدترين راه حل براي يك ملت است، انقلاب امري گريزناپذير است و وقتي ملتي هيچ راهي براي حل مشكلات خود نداشته باشد، ناچار ميشود كه دست به انقلاب بزند.
وي افزود: مساله دخالت بيگانگان در بهبود شرايط اجتماع ايراني نيز زماني در بين روشنفكران و حتي عامه مردم مطرح بود اما امروزه من بعيد ميدانم كساني باشند كه بگويند پاي صندوقهاي راي نميرويم تا دخالت خارجي مشكل ما را حل كند زيرا نتيجه راي ندادن و پاي صندوق نيامدن، همان نتيجه انتخابات شوراها و مجلس هفتم ميشود كه امتياز نفر 31 مجلس ششم از امتياز نفر اول مجلس هفتم بيشتر و شوراي دوم شورايي با حداقل آرا مردم باشد.
مسوول شهرستانهاي ستاد انتخاباتي مصطفي معين تاكيد كرد: راه ما و هدف ما حركت در چارچوب قانون اساسي با راههاي مسالمتآميز است و معتقديم بايد اين راه ادامه يابد، به همين دليل است كه اسم حركت خود را "اصلاحات گامي به پيش" نام نهادهايم و باز بر اين اصل معتقديم كه مسير اين حركت، شركت در انتخابات است و راه ما مبارزه قانوني است.
نبوي با برشمردن دو هدف مهم براي شركت اصلاحطلبان در انتخابات گفت: كف خواستههاي ما بر اين بود كه بتوانيم سناريوي مخالفان اصلاحات و سناريوي مراكز قدرت را كه بعد از انتخابات مجلس هفتم تصميم داشتند رئيس جمهور يك رئيس دفتر يا تداركاتچي باشد، خنثي كنيم زيرا آنها ميخواستند جمهوريت را از محتوا تهي كنند همانطور كه رضاخان از دوره هفتم مجلس مشروطه اجازه نداد هيچ غريبهاي وارد مجلس شود بنابراين ما نميخواستيم اين ماجرا تكرار شود كه رئيسجمهور يك "بله قربانگو" باشد.
وي گفت: اگر اتفاق غيرمنتظرهاي رخ ندهد ما به كف خواستههاي خود رسيدهايم و به اعتقاد ما به احتمال 99 درصد سناريوي انتصاب و انتخاب يك رئيسجمهور تداركاتچي كه نقش رئيس دفتر ر ا ايفا كند، منتفي است و من آنچه اتفاق ميافتد، شرايط ديگري را رقم ميزند. نماينده مردم تهران در مجلس ششم در بخش ديگري از سخنان خود گفت: نظرسنجيهاي رسمي طي 10 روز پيش در شهر تهران نشان ميداد كه معين در رتبه چهارم و در سراسر كشور سوم است ولي امروز تحولاتي رخ داده و آرا وي به شدت سير صعودي خود را طي ميكند به طوري كه در آخرين نظرسنجي رسمي اعلام شده در 25 استان كشور معين در جايگاه دوم نظرسنجيها قرار دارد، اين سير صعودي آرا ما را به ياد مسائل قبل از انتخابات دوم خرداد 76 مياندازد و بر اين باورم كه اگر جماعتي كه انتخابات را تحريم كردهاند در انتخابات اخير به پاي صندوق بيايند، واقعه دوم خرداد ديگري تكرار ميشود.
نبوي تاكيد كرد: برخوردهايي كه اخير ا توسط مخالفان اصلاحات وابسته به نهادهاي رسمي شروع شده، تا چندي قبل برخوردهاي مدني بود اما چند روزي است اين برخوردها تبديل به برخوردهاي فيزيكي شده است كه مدنيترين آن پرتاب يك تخم مرغ به سمت خودروي ما در قزوين بود و اين به نظر من براي اين افراد بسيار مدني است و باور كنيد وقتي در قم مرا كتك ميزدند آنچنان خوشحال بودم كه نميتوان آن را تصور كرد زيرا احساس كردم به جايي خوبي رسيدهايم چون اين امر نشان از عمق نگراني آنها براي از دست دادن و باختن يك بازي برده ميداد كه بعد از مجلس هفتم پيشبيني شده بود بنابراين ميتوانيم با يك يا حسين ديگر به هدف عاليه خود برسيم.
وي گفت: معين در صورت پيروزي در انتخابات تمام تلاش خود را براي تحقق شعارها و برنامههاي ارايه شده خود به كار خواهد گرفت و اگر نتواند اين اهداف را محقق سازد و حتي اگر صحبت از استعفا نيز باشد، اين كار را انجام ميدهد.
عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي تصريح كرد: معين هيچگاه به راي شما خيانت نخواهد كرد و او آنچه به شما گفته است را در چارچوب حداكثر اختيارات قانونياش انجام خواهد داد و ما سعي ميكنيم با حضور مردم در پاي صندوقهاي راي، اقدامات ناصواب و كثافت كاريهاي گذشته را از بين ببريم.
نبوي خاطر نشان كرد: ما ميخواهيم با شركت در انتخابات به جمهوري اسلامي صحه بگذاريم كه جمهوري استبدادطلبانه نيست، ما ميخواهيم جمهوري اسلامي در كشور باشد كه مردمسالاري ركن اصلي آن و استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي شعار اصلي آن به معناي واقعي كلمه باشد؛ جمهوري اسلامي كه اقدامات ضد بشري را نفي و مردمسالاري را نهادينه ميكند.
وي با اشاره به ضعفهاي موجود بين اصلاحطلبان گفت: به طور حتم با انتقاداتي از سوي جوانان مواجهيم كه براي آن هيچ جوابي نداريم اما اگر بخواهيد مقداري ريزبينانهتر به مسائل نگاه كنيد، خواهيد ديد كه بنا به وجود مسائلي كه ريشه در تاريخ كشور دارد، غير از اين نقاط ضعف، مسائل و مشكلات بسياري وجود دارد كه مانع از فعاليت احزاب ميشوند.
نبوي در پاسخ به سوالي مبني بر كنار رفتن نامزدهاي اصلاحطلب به نفع يكديگر گفت: اگر همين امروز بتوان به نقطه اشتراكي ميان نامزدهاي اصلاحطلب در خصوص انتخاب يك نفر برسيم، به طور حتم طبق نظرسنجيها اين كار را ميكنيم و هر كس در نظرسنجيها رتبه اول اصلاحطلبان بود، او را به عنوان تنها نامزد اصلاحطلباان معرفي ميكنيم و من از سوي ستاد انتخاباتي معين در اين مورد اعلام آمادگي ميكنم.
وي در خصوص انتخابات اخير مجلس خبرگان نيز گفت: اين مجلس متاسفانه به وظايف قانوني خود عمل نميكند و بيشتر به كارهاي جنبي پرداخته است و اين با فعاليتهاي اين مجلس كه در قانون اساسي گنجانده شده است، مغاير است بنابراين به طور حتم اين انتخابات مجلس خبرگان نيز ميتواند حايز اهميت باشد زيرا وقتي در انتخاب اين مجلس تركيب يكدستي كه اصلاحطلبان نيز جزوي از آن هستند، نباشد پاسخگويي رهبري هم به اين مجلس از واقعيت دورتر است.
نبوي گفت: در انتخابات سال 76 رياست جمهوري، شوراي نگهبان وقتي اسامي نامزدها را اعلام كرد، مغاير با رسم معمول كه اسامي تاييد صلاحيتشدهها بايد به ترتيب حروف الفبا باشد، نام خاتمي را بنا به دلايلي كه ميخواستند مردم را به "راه راست" هدايت كنند، در آخر اسامي معرفي كرد و دليل اين امر را ميزان كم آرا خاتمي در بين اعضاي خود عنوان كرد.
وي افزود: صدا و سيما هم در آن ايام به جاي آنكه مردم را به حضور در انتخابات تشويق كند و مشاركت حداكثري را بالا ببرد، صحبت از انتخاب اصلح مي كرد كه همه اين مسائل دال بر ترغيب مردم براي راي ندادن به خاتمي بود.
عضو ارشد سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي كه در بين جوانان حامي معين در ستاد انتخاباتي وي سخن ميگفت، با مطرح كردن اين سوال كه چرا ما بايد بعد از هشت سال امروز مي پرسيم كه چرا مردم بايد در انتخابات شركت كنند، خاطر نشان كرد: چرا بايد از آن مردم پر شور انتخابات 76 كه ما را ياد پيروزي انقلاب ميانداخت، امروز به جايي برسيم كه التماس و خواهش كنيم و بيانيه بدهيم كه مردم بيايند راي بدهند، به طور حتم آنها نيز در پاسخ به ما خواهند گفت، ما هشت سال پيش در انتخابات رياست جمهوري، انتخابات مجلس ششم با حضوري گسترده شركت كرديم اما تنها نتيجه اين بوده كه اصلاحات دستاوردي نداشته است و به همين منظور است كه از انتخابات شوراها ديگر از شركت در انتخابات صرف نظر كردند.
نبوي افزود: هشت سال پيش هنگامي كه خاتمي نامزد شركت در انتخابات رياستجمهوري بود، مهمترين شعار تبليغاتي رقيب وي ذوب بودن خود و تمام وزراي كابينه انتخابي وي در ولايت بود، آن نامزد و مشابه آن كه امروز حداقل چهار نفر از آنها در عرصه انتخابات حضور پيدا كردهاند، آيا ميتوانند يك كلمه از همان حرفهايشان را كه در قبل گفته ميشد، پيدا كنيد، امروز در كمال تعجب ميبينيم كه شعار آنها دم از عدم دخالت در حريم خصوصي افراد، هواي تازه، دولت عشق، قتل هاي زنجيرهاي و بسياري از حرفها و شعارهاي اين چنيني كه بسياري از آنها شعار اصلاحطلبان بود را به زبان ميآورند و به نظر من معين عقبماندهتر از همه آنهاست.
وي گفت: اين نامزدها ميخواهند با شعارهاي اصلاحطلبانه يا شعارهايي كه در آن گل و بلبل وجود دارد، ظرف چهار سال همه مردم را غرق جواهرات كنند و همه مشكلات را حل كنند كه باز معين در اين عرصه نيز از همه آنان عقبتر است.
نبوي با مقايسه فضاي امروز جامعه با دوم خرداد 76 گفت: اصلاحات توانسته در روند فعاليتي خويش پيروز باشد چرا كه اگر چنين نبود نامزدهاي اصولگرا كلمههاي گوناگوني را از ارزشهايشان مطرح ميكردند، اينكه امروز كسي جرات دفاع از قتلهاي زنجيرهاي و دفاع از خشونت را ندارد، خود نشانه پيروزي اصلاحات است.
وي در ادامه در خصوص شايعات اخيري كه درباره وي در خصوص راي به هاشمي گفته شده بود، اين شايعه را به شدت تكذيب كرد و گفت: مطمئن باشيد من به معين راي ميدهم.