تهران ، ايرنا ۸۵/۰۳/۱۶
خبرگزاری آسوشيتد پرس به نقل از " برانکو ايوانکوويچ " سرمربی تيم ملی فوتبال ايران نوشت : کسی نمیداند . امکان هر اتفاقی در فوتبال وجود دارد .
اين خبرگزاری نوشت : تيم ملی فوتبال ايران اميدوار است با اقامت دوباره در شهر زيبای " فردريش هافن " در جنوب آلمان در جام جهانی خوش شانسی بياورد .
تيم ملی فوتبال ايران در سال ۲۰۰۴پيش از حضور در جام ملتهای آسيا در چين به فردريشهافن رفت و پس از ۱۰روز تمرين در ورزشگاه باشگاه زپلين اين شهر در اين مسابقات شرکت کرد و به عنوان سومی دست يافت.
شکست ايران در مرحله نيمه نهايی به دليل اشتباهات داوری به نفع تيم ميزبان بود.
ايوانکوويچ گفت: ما ارتباط نزديکی با اين شهر، مقامات شهرداری، مسوولان تيم محلی فوتبال و مردم ميهمان نواز و مهربان فردريشهافن داريم.
شرايط تمرين بازيکنان نيز فوقالعاده است.
وی افزود: بنابراين پس از صعود به جام جهانی، انتخاب اين شهر برای برپايی اردو طبيعی بود.
تيم ملی فوتبال ايران روز دوشنبه در آخرين مسابقه تدارکاتی خود با نتيجه ۵بر صفر تيم محلی اين شهر را شکست داد.
شهر فردريشهافن با ۵۵هزار نفر جمعيت در ساحل درياچه کونستانز، مرز بين سوييس، آلمان و اتريش قرار گرفته است.
مناظر زيبای پوشيده از برف رشتهکوههای واقع در قسمت جنوبی اين شهر سالانه نزديک به ۵۰۰هزار گردشگر را به سوی خود جلب میکند.
با وجود اين شهرت اين شهر به دليل اين است که زادگاه يکی از موفق ترين پيشگامان صنعت هوانوردی به نام "کنت فرديناند وون زپلين" موسس شرکت هوانوردی زپلين است.
اولين بالن اين شرکت در سال ۱۹۰۰به پرواز درآمد. اين شرکت همچنين سازننده بالن "هيندنبورگ" است که در سال ۱۹۳۷در ليکهورست نيوجرسی سقوط کرد و به آرزوهای زپلين برای سفرهای بين قارهای با بالون خاتمه داد.
موزه زپلين واقع در ساختمان بوهاس به شکل مقطع عرضی بالون ۲۴۷متری هيندنبورگ ساخته شده که به کابين مهمانان و سالن پذيرايی مجهز است.
"جوزف بوشلمير" شهردار فردريشهافن که با لباس سبز و سفيد تيم ملی ايران در مسابقه روز دوشنبه حضور يافته بود، گفت: از اينکه بار ديگر ميزبان ايرانيان هستيم، خوشحاليم. اميدواريم اين تيم موفقيت خود در چين را دوباره تکرار کند.