دوشنبه 30 ارديبهشت 1387

گام بزرگ سرمربی سرخپوشان در فوتبال: خط قرمز افشين قطبی بر بازيکن سالاری در ايران، ايرنا

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا): وقتی "محمد حسن انصاری فرد" در آستانه ديدار نيمه نهايی مسابقات جام حذفی باشگاه های ايران در سال گذشته از سمت مديرعاملی باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپوليس استعفا کرد، گمانه زنی ها برای حضور اعضا جديد در اين باشگاه پرطرفدار آغاز شد.
بعد از پنج سال کسب نکردن جام قهرمانی از سوی تيم پرسپوليس انصاريفرد رفت و"حبيب کاشانی " در ۳۰ تيرماه سال ۸۶ و پس از مدت ها هياهو بر سر ماندن و رفتن مدير عامل قبلی با مخالفت های بسياری به سمت مديرعاملی اين باشگاه منصوب شد.
در آن زمان همگان بر اين عقيده بودند که پرسپوليس پنج سال بدون قهرمانی ماند با مديرعامل های فوتبالی !حال که ديگر مديری غير فوتبالی بر مسند قدرت اين باشگاه تکيه می زند چه اتفاقی رخ می دهد!!
اما کاشانی به عنوان سيزدهمين مديرعامل پرسپوليس با حضور در باشگاه مسايل جديدی را با خود به مديريت ورزشی آورد.
هر چند که وی مديری فوتبالی نبود و عکسی با لباس ورزشی نداشت اما در يک اقدام غير منتظره و درنخستين گام با تفکری عاقلانه مربی ای را به پرسپوليس آورد که هيچگاه حضورش در ايران به ذهن نمی رسيد.
"افشين قطبی " دستيار "گاس هيدينگ " و " پيم وربيک " در تيم ملی کره جنوبی بعد از۳۰ سال به ايران بازگشت و هدايت تيم پرسپوليس را بر عهده گرفت .
وی با حمايت مديرعامل و اعضا هيات مديره تيم پرسپوليس را به دست گرفت و از همان بدو ورود در فرودگاه قول قهرمانی را به هوادارانش داد.
قطبی فردی بود با گويش خاص خودش و حضورش با مخالفت های بسياری از سوی کارشناسان روبرو شد به طوری آنان معتقد بودند که "افشين قطبی " نمی تواند کمک چندانی به تيم فوتبال پرسپوليس کند.
آنها می گفتند که وی روحيات بازيکنان ايرانی را نمی شناسد و يک ميهمان پنج و يا شش هفته ای برای تيم پرسپوليس در طول هفتمين دوره ليگ برتر خواهد بود.
اما وی پرسپوليس را در نيم فصل اول ليگ برتر تيم دگرگون شده ای کرد به طوری که اين تيم تنها با يک شکست و با مجموع ۳۶ امتياز نيم فصل را به پايان رساند.
مهمترين گام سرمربی تيم فوتبال پرسپوليس در ايران و شايد نقطه عطف آن خط قرمز کشيدن بر روی بازيکن سالاری در فوتبال کشورمان بود.
قطبی در قدم اول بر روی نام "شيث رضايی " بازيکن پرآوازه اين تيم خط کشيد و حتی نام وی را از ليست ۱۸ نفره هم کنار گذاشت .
وی در مقابل برخوردهای گوناگون در اين مورد بر تصميم خود پافشاری کرد به طوری که حتی از نام "رضا مامانی "ديگر بازيکن اين تيم نيز گذر کرد.
البته سرمربی پرسپوليس در اقدامی ديگر"عليرضا نيکبخت واحدی " را نيمکت نشين کرد تا نشان دهد که حرفش در تيم يکی است .
اين مساله مانند خوره به جان سرخپوشان و هوادارانشان افتاد و آنها نگران اين مساله بودند که شايد تيم از درون تهی شود.
اما نه تنها تيم تهی نشد بلکه با ايستادن بر سکوی قهرمانی درماراتنی سخت نشان داد تيمی است گروهی .
استفاده از بازيکنان کم ادعا سبب شد افرادی که برای تحويل جام قهرمانی برروی سکو رفتند، منيت نداشته باشند بلکه ما بودند.
گل زيبای سپهر حيدری بازيکن بی ادعای اين تيم در دقيقه۶ +۹۰ شان داد که پرسپوليس با قطبی به روزهای اوج خود رسيده است .
و همگان ديدند عذرخواهی "شيث رضايی " از طرفداران تيم پرسپوليس را در روز قهرمانی اين تيم .
شيث رضايی در اطلاعيه ای که بين هواداران تيم پرسپوليس توزيع کرد از حمايت آنها تشکر و قدردانی کرد و گفت که برای بازی دريک تيم آلمانی از آنها جدا می شود اما قلبش همچنان برای اين باشگاه بزرگ می تپد.
البته در اين ميان نبايد از حمايت مديرعامل باشگاه پرسپوليس در اين خصوص گذر کرد وی در خصوص کنار گذاشتن بازيکنان از سوی قطبی گفته بود: در اين باشگاه مربی سالاری حاکم است و خبری از بازيکن سالاری نيست .
حبيب کاشانی افزود: چنين چيزی دراين باشگاه وجود ندارد و مربی سالاری درباشگاه حاکم است .

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

حال پرسپوليس ديگر تيم نفرات نيست بلکه تيمی است گروهی ! تيمی که نامها در کنار بی نامها حرکت می کنند و بازيکنان به اعتماد سرمربی پاسخ مثبت می دهند.
"افشين قطبی " مربی موفقی در ايران نشان داد کاری که "فيروز کريمی " می توانست در استقلال انجام دهد و آبی پوشان را نجات دهد.
کاری که شايد "امير قلعه نويی " انجام دهد، کاری که "علی دايی " در تيم ملی انجام داد.
به اميد روزی که چتر بازيکن سالاری از فوتبال ايران برداشته شود.

دنبالک:
http://news.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/36955

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'گام بزرگ سرمربی سرخپوشان در فوتبال: خط قرمز افشين قطبی بر بازيکن سالاری در ايران، ايرنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016