چهار سگ در تيم حفاظتی دکتر محمود احمدی نژاد –رئيس جمهوری ايران- به منظور تشخيص بمب و مواد منفجره به کار گرفته شده اند که هر يک به قيمت ۱۵۰ ميليون تومان از کشور آلمان خريداری شده اند.
اين سگ ها که از باهوش ترين و اصيل ترين نژاد سگ های آلمانی به شمار می آيند، پيش از بازديد رئيس جمهور از نمايشگاه ها، همايش ها و يا اماکنی که به منظور سخنرانی يا بازديد در آن ها حضور می يابد، مستقر می شوند، منطقه ی مورد بازديد را کاملا کنترل می کنند و پس از اعلام وضعيت سفيد، رئيس جمهور در محل حاضر می شود.
هر يک از اين ۴ سگ بالغ بر ۱۵۰ ميليون تومان خريداری شده اند که در مجموع رقم ۶۰۰ ميليون تومان به خريد آن ها اختصاص يافته است.
روز چهار شنبه ی گذشته (۲۳/۸/۸۶) همزمان با بازديد دکتر احمدی نژاد –رئيس جمهوری اسلامی ايران- از نمايشگاه مطبوعات، اين سگ ها در محل نمايشگاه رها شدند تا به انجام عملياتی که نزد تيم حفاظتی و خبرنگاران به عنوان «چک و خنثی» معروف است بپردازند که البته خنثی کردن را بايد از وظايف آن ها حذف کرد.
اين عمليات در روز چهار شنبه از ساعت ۱۲ ظهر آغاز شد و به گفته نمايندگان رسانه ها در غرفه های نمايشگاه با توهين آميز ترين رفتارها از سوی تيم حفاظتی رئيس جمهور همراه بود.
با وجود اين که خريداری و به کار گيری سگ ها به منظور هرچه سريع تر انجام شدن عمليات «چک و خنثی» انجام شده است اين عمليات تا ساعت ۱۴:۳۰ به طول انجاميد. ابتدا قرار شد در هر غرفه تنها يک نفر به عنوان متصدی و مسئول آن حضور داشته باشد، اما پس از مدتی تيم حفاظتی به اين نتيجه رسيدند که مسئولان غرفه ها را هم از نمايشگاه بيرون کنند.
تمامی نمايندگان غرفه ها در ساعات ياد شده ناچار بودند پشت درها بايستند يا در پارک لاله قدم بزنند. اما اين انتظار در ساعت ۱۴:۳۰ نيز پايان نيافت؛ چرا که رئيس جمهور با چهار ساعت تأخير به نمايشگاه آمد و بازديد ايشان هم چندان به طول نينجاميد.
آن چه باعث شد بازديد ايشان از نمايشگاه کوتاه و مختصر شود انفجار در سايت هسته ای پارچين واقع در شرق تهران بود؛ که البته خبر آن در رسانه های داخلی بازتابی نيافت.
نکته ای که برای حاضران جای پرسش داشت اين بود که با وجود سگ هايی که عمليات کنترل محل را انجام می دادند چرا بازهم از گيت های دستی و کنترل منطقه به وسيله نيروهای انسانی استفاده می شد. صرف ۶۰۰ ميليون تومان برای خريداری اين سگ ها و دست آخر استفاده از نيروی انسانی برای اطمينان نهايی از امنيت منطقه ی مورد بازديد، باعث تعجب بسياری از ناظران بود.
از سويی ديگر باوجود اعتقادات جمهوری اسلامی ايران و همچنين بسياری از بازديدکنندگان نمايشگاه، مبنی بر نجس بودن سگ، حضور اين حيوان در چنين اماکنی موجب اعتراض عده ای شده بود که اين اقدام را نيز با شعارهای ساده زيستی، عدالت طلبی و مبارزه با تجمل گرايی رئيس جمهور در تعارض می دانستند.
يک مقام آگاه که خود مدير مسئول يکی از روزنامه های کثيرالانتشار کشور و وابسته به دولت است در پاسخ به اعتراض فردی که حضور سگ ها و همچين رفتار تيم حفاظتی احمدی نژاد را توهين آميز توصيف می کرد گفت: «اين تصميم تيم حفاظتی است که مديريت آن خارج از اختيارات رئيس جمهوری است.»
پيش از اين پيشنهاد به کارگيری سگ در تيم حفاظتی دکتر حدادعادل –رئيس مجلس شورای اسلامی- نيز مطرح شده بود که حدادعادل با آن به شدت مخالفت کرد.
همچنين تا کنون به کارگيری سگ در تيم های حفاظتی روسای قوا و حتی مقام رهبری نيز مرسوم نبوده است.
پيش از اين نيز خبری مبنی بر خريداری عينک های آفتابی به قيمتی بيش از نيم ميليون تومان برای محافظان احمدی نژاد منتشر شد که پس از انتشار وسيع اين خبر و آگاهی بخشی از افکار عمومی، رئيس جمهور تصميم گرفت خريداری کنندگان اين عينک ها را جريمه و توبيخ کند.
دکتر احمدی نژاد در آغاز ورود خود به ساختمان رياست جمهوری دستور داد فرش های نهاد رياست جمهوری را که در دوره سيدمحمد خاتمی خريداری شده بود جمع کرده و به موزه بفرستند و حتی اصرار داشت به جای آن که در ساختمان نهاد رياست جمهوری مستقر شود در همان خانه خود در نارمک زندگی کند.