Sunday, Jan 16, 2022

صفحه نخست » آیا موشک‌های خامنه‌ای کم‌خطرتر از آزمایش‌های موشکی کیم جونگ اون هستند؟

missiel.jpg کیهان لندن ـ حامد محمدی- در وین نمایندگان جمهوری اسلامی به دنبال رفع تحریم‌ها هستند و ادعا می‌شود مذاکرات «روی ریل پیشرفت» است. سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید «توافقات درباره ایده‌ها تا حدود زیادی انجام شده و در حال تبدیل شدن به کلمات و جملات هستند.»

سعید خطیب‌زاده ۲۷ دی‌ماه تأکید کرد «بخشی از پرانتزها پاکسازی شده» و «آنچه که مانده است موضوعات مهم و تصمیمات سیاسی خاص است و واشنگتن باید تصمیم خود را بگیرد و اعلام کند.»

اینهمه در حالیست که پیشتر مقامات آمریکایی هشدار داده‌ بودند «نمی‌پذیریم که جمهوری اسلامی پشت میز مذاکره نشسته و برنامه‌های اتمی خود را توسعه دهد.» اما رژیم ایران نه تنها فعالیت‌های اتمی بلکه تهدیدات موشکی و منطقه‌ای خود را همزمان با مذاکرات وین افزایش داده است.

پس از پرتاب ۱۶ موشک بالستیک در جریان رزمایش «پیامبر اعظم ۱۷» و پرتاب موشک ماهواره‌بر «سیمرغ» اکنون گزارش شده که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی موتورهایی با سوخت جامد ساخته‌اند که بُرد موشک‌های بالستیک را تا ۵ هزار کیلومتر افزایش می‌دهد.

👈 مطالب بیشتر در کیهان لندن

روزنامه «فرهیختگان» که زیر نظر تیم رسانه‌ای علی‌اکبر ولایتی مشاور علی خامنه‌ای در امور بین‌المللی منتشر می‌شود با تأیید اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسعه موشک‌های ماهواره‌بر را به عهده دارد گزارش داد کاربرد موتورهای پیشرفته جدید با سوخت جامد برای تولید موشک‌های مافوق صوت است و با توجه به بدنه کامپوزیتی قادر است کلاهک‌ها و محموله‌های سنگین‌تر را حمل کند.

این روزنامه غیرمستقیم اشاره می‌کند بخشی از تکنولوژی‌های توسعه موشکی جمهوری اسلامی از «شرق» تأمین می‌شود. در این گزارش با اشاره به آزمایش‌های موشکی کره شمالی تأکید شده «صنایع همیشه چرخه‌ای از فعالیت‌های فراملیتی به نتیجه منجر می‌شوند. از همین رو برنامه‌های موشکی کشورهای مختلف دارای ارتباطاتی با یکدیگر هستند.» فرهیختگان می‌نویسد: «آمریکا در زمانی که به دنبال افزایش فشار بر قدرت‌های شرقی است احتمالاً باید خود را با مسائل غیرمنتظره بیشتری روبرو ببیند.»

روزنامه فرهیختگان همچنین توضیح می‌دهد علت تسریع توسعه صنایع موشکی در ایران اقدامی برای «از بین رفتن ضرب‌الاجل غرب»، «درگیر‌سازی کشورهای غربی»، «جایگزینی موازنه مثبت بجای موازنه منفی» و «تغلیظ نگاه نظامی در تهران برای تقابل با تحریم‌ها»ست و آشکارا تهدید می‌کند «در صورت تشدید فشارهای غرب، ایران در کنار افزایش دامنه کارزار منطقه‌ای، آزمایش‌های نظامی خود را نیز گسترش می‌دهد.»

علی خامنه‌ای در خرداد سال ۱۳۹۵ در دیدار کارگزاران نظام دستور داد «توقعات طرف مقابل را در زمینه الیاف کربنِ دارای کاربرد در ساخت سانتریفیوژها را مطلقاً قبول نکنید و زیر بار آنها نروید.»

وبسایت «مشرق» در گزارشی می‌نویسد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موتورهای موشک «رافع» به باشگاه سازندگان ماهواره‌بر سوخت جامد پیوست. در این گزارش به راهبردهای خامنه‌ای درباره «الیاف کربن» در ارتقاء صنعت فضایی اشاره شده است.

الیاف کربن در صنایع هوایی (بدنه هواپیماها و پهپادها)، تقویت تونل‌ها و ستون‌ها و مخازن، سیستم انتقال قدرت و قطعات بدنه موشک به کار می‌رود.

امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به صراحت می‌گوید پرتاب موشک‌های ماهواره‌بر بخشی از پروژه‌های نظامی سپاه پاسداران و به دستور علی خامنه‌ای است.

روز ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۰ همانروزی که حاجی‌زاده در مورد آزمایش موفق موتور موشک با سوخت جامد سخنرانی کرد تأسیسات پتروشیمی «ثامن گستر مهران» در اشتهارد (بوئین‌زهرا) حومه کرج منفجر شد و شماری کشته و زخمی شدند. خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ابتدا اعلام کرد انفجار در «شهرک صنعتی» در یک «کارخانه چرم‌سازی» بود اما ساعاتی بعد اعلام شد انفجار در کارخانه «روغن‌کشی» بود. در نهایت اعلام شد این انفجار مهیب اصلاً در شهرک صنعتی نبوده و ایلنا به نقل از منابع کارگری خبر داد در این شرکت «سوخت هواپیما» تولید می‌شد! در آگهی ثبت این شرکت نوشته شده که تولید کننده روغن هیدرولیک و روغن موتور است! مقامات مدعی‌اند این انفجار خرابکاری نبود.

تشدید فعالیت‌های موشکی جمهوری اسلامی همزمان با مذاکرات وین با آزمایش‌های پی‌ در‌ پی موشک توسط کره شمالی همزمان شده است اما واشنگتن در برابر این تهدیدات از سوی جمهوری اسلامی و کره شمالی مواضع دوگانه اتخاذ می‌کند.

بخشی از موشک‌هایی که کره شمالی آزمایش کرده موشک‌های مافوق صوت هستند. برخی کارشناسان می‌گویند کره‌شمالی در حال بازگشت به تکنیک قدیمی خود در استفاده از پرتاب موشک و تهدید برای گرفتن امتیاز از ایالات متحده در هرگونه درگیری احتمالی آینده است.

به گزارش پایگاه خبری «هیل» وابسته به کنگره آمریکا، پس از موشک‌پرانی‌های کره شمالی، جو بایدن از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا افراد و نهادهای این کشور کمونیستی را در لیست سیاه قرار دهد. در مقابل اما سکوت بایدن در ارتباط با تهدیدات موشکی و چند وجهی رژیم ایران چنان ولایتمداران و حامیان حکومت را ذوق‌زده کرده که احساس پیروزی می‌کنند!

جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده از شورای امنیت می‌خواهد تا تهدیدات موشکی کره‌ شمالی را که فعلا در حد آزمایش است محکوم کند اما پس از موشک‌پرانی‌های غیرآزمایشی و واقعی رژیم اسلامی ایران به اهداف عملا موجود که منافع و پایگاه‌های آمریکا را مورد حمله قرار داده، چنین درخواستی را از شورای امنیت مطرح نکرد!

این در حالیست که همه می‌بینند مجموعه تهدیدات واقعی جمهوری اسلامی که به آنها عمل نیز می‌شود، علیه منافع بین‌المللی بسیار خطرناک‌تر از تهدیدات آزمایشی و لفظی کره شمالی است. بعلاوه کره‌ شمالی مثل جمهوری اسلامی گروه‌های نیابتی و شبکه‌های تروریستی از گروه‌های شبه‌نظامی ندارد که دائم منافع آمریکا و سایر کشورهای منطقه را تهدید کنند. کره شمالی مدعی داشتن و تقویت «محور مقاومت» و «عمق استراتژیک» نیست! مردم کشورهای همسایه در شرق آسیا علیه مداخلات رژیم کره شمالی و برای بیرون راندن آن از کشورهای خود به خیابان‌ها نیامده‌ و برای مقابله با آن جبهه تشکیل نداده‌اند!

وزارت خارجه آمریکا به درستی شلیک آزمایشی موشک‌ توسط کره شمالی را محکوم می‌کند و تهدیدی برای جامعه بین‌الملل می‌شمارد اما چرا در واکنش به موشک‌پرانی عملی جمهوری اسلامی به منافع خود، آن را فقط «غیرمفید» و «تحریک‌کننده» اعلام می‌کند؟! آیا موشک‌های سید علی خامنه‌ای که به اهداف واقعی شلیک می‌شوند، کم‌خطرتر از موشک‌های آزمایشی کیم جونگ اون هستند؟!

باید این مسائل را تکرار کرد زیرا سیاست دوگانه دولت بایدن و بندبازی وی بین خطر عینی و عملی جمهوری اسلامی و خطر احتمالی کره شمالی قابل درک و توضیح و دفاع نیست:

موشک‌های کره شمالی اغلب در آب‌های میان ژاپن و شبه‌جزیره کره فرود می‌آیند.

کره‌ شمالی از گروه‌هایی مثل حماس و جهاد اسلامی که به شهرهای اسرائیل موشک پرتاب می‌کنند و خسارات مالی و جانی به بار می‌آورند، پشتیبانی نمی‌کند.

کره‌ شمالی با حمایت از حشدالشعبی و حزب‌الله به سوی سفارت و پایگاه‌های آمریکا در عراق و همچنین در سوریه پهپادهای انتحاری و کاتیوشا پرتاب نمی‌کند.

این کره شمالی نیست که در آب‌های خاورمیانه اقدام به گروگانگیری یا حمله به کشتی‌های تجاری می‌کند. نیروی دریایی آمریکا و نیروهای ائتلاف بارها کشتی‌هایی را توقیف کردند که برای حوثی‌های یمن تسلیحات نظامی قاچاق می‌کردند که ارسالی جمهوری اسلامی بوده‌اند.

مقامات کره شمالی به اندازه مقامات جمهوری اسلامی با انواع گروه‌های تروریستی از جمله القاعده و طالبان ارتباط ندارند.

این پیونگ‌یانگ نیست که به اتیوپی پهپاد می‌فرستد و به ونزوئلا و سوریه نفت ارسال می‌کند. این سیدعلی خامنه‌ای است که خود را پدرخوانده «جریان مقاومت» می‌داند و برای گسترش «عمق استراتژیک» حکومت خود تلاش می‌کند نه کیم جونگ اون!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy