Sunday, Mar 27, 2022

صفحه نخست » تبلیغ حجاب اجباری در جمهوری اسلامی با «چادر نانو» که بو نمی‌گیرد

chador_032722.jpgکیهان لندن - در شرایطی که سفرهای نوروزی به دلیل نبود زیرساخت‌های بسیار مهم، گردشگران را سردرگم و کلافه کرده، حکومت جمهوری اسلامی ابتکاراتش را صرف راهکارهایی برای ترویج حجاب می‌کند که به زنان ایران و کل جامعه تحمیل شده است.

سازمان فرهنگی- اجتماعی- ورزشی شهرداری یزد از ترویج حجاب در اماکن مذهبی گردشگری این شهر با استفاده از چادرهای نانو خبر داد. طی چهل سال گذشته، جمهوری اسلامی با روش‌های مختلف تلاش کرد تا حجاب اجباری را از هر طریقی شده به زنان تحمیل کند و عدم رعایت آن چه توسط زنان و چه توسط صاحبان و مسئولان اماکن مورد مراجعه مردم، با مجازات همراه است.

روش‌های تحمیل حجاب علاوه بر مجازات گاه فراتر از آن بسیار خشونت‌آمیز و گاهی نیز به شدت مضحک و ابلهانه است. با همه اینها، تبلیغات و تنبیهات نه تنها نتیجه مورد نظر نظام را نداشته بلکه دستمایه مبارزات مداوم علیه این تحمیل ضدانسانی شده است. حالا در راستای امر به معروف‌های عجیب و غریب حکومت، خبر رسیده که سازمان فرهنگی- اجتماعی- ورزشی شهرداری یزد در اقدامی ابتکاری سراغ نانوتکنولوژی برای ترویج حجاب رفته است.

www.jpgتبلیغ چادر نانو در یزد

***

شهرداری یزد این چادرهای نانو را در مسجد جامع این شهر به عنوان یکی از پُربازدیدترین اماکن گردشگری یزد عرضه کرده و مدعی شده که با استقبال خوبی نیز از سوی گردشگران مواجه شده است.

علیرضا ثواچه مسئول کمیته گردشگری ستاد تسهیلات نوروزی سازمان فرهنگی- اجتماعی- ورزشی شهرداری یزد گفته است که این چادرها از بهترین مدل‌های پارچه هستند.

وی کثیف نشدن را از مزایای ویژه این چادرها دانسته و می‌گوید که نه تنها آلودگی روی آنها قرار نمی‌گیرد، بلکه در ساختار خود، معطر طراحی شده و از بوی بد در امان است!

این مقام مسئول تعداد چادرهای تولید شده را در حال حاضر ۱۳۰ عدد عنوان کرده که در اختیار گردشگران قرار می‌گیرد. وی گفته است که این چادرها «با استفاده از طرح‌هایی برگرفته از معماری سنتی و بومی یزد مانند طرح شمسه تولید شده و مورد استقبال بانوان گردشگر قرار گرفته است.»

👈مطالب بیشتر در کیهان لندن

ثواچه هدف از این طرح را ترویج حجاب بین بانوان گردشگر خواند و در واکنش به عکس و فیلم‌هایی که در همین ارتباط گردشگران در فضای مجازی از خود منتشر کرده‌اند، به این نتیجه رسیده است که زنان گردشگر با استقبال از این طرح مبتکرانه، به حجاب ترغیب شده‌اند.

مسئول کمیته گردشگری ستاد تسهیلات نوروزی سازمان فرهنگی- اجتماعی- ورزشی شهرداری یزد از عرضه‌ی چادرهای معمولی هم در این محل خبر داده و گفته آنها به صورت مداوم شستشو و ضدعفونی می‌شوند.

رویکردهای مبتکرانه حکومتی در رابطه با حجاب تحمیلی، نه فقط در یزد که در سایر نقاط ایران هم قابل مشاهده است. نکته جالب اینکه این تحمیل از زنان فراتر رفته و به مجسمه‌ها هم رسیده است. به تازگی برداشته شدن مجسمه یک زن در شهر گرگان خبرساز شد چرا که مجسمه «پوشش نامناسب» داشت و ساق پای آن دیده می‌شد!

مدیر میراث فرهنگی شهرستان کنارک هم در آستانه سفرهای نوروزی گفته بود یکی از دلایل قطع کردن مخفیانه تک‌درخت نخلی که از جاذبه‌های گردشگری این منطقه بوده توسط افراد متعصب مذهبی این بوده که گردشگران به آداب و رسوم آن مناطق توجهی نمی‌کنند و مثلا در این منطقه حجاب رعایت نمی‌شود! البته مردم محل بلافاصله درخت دیگری را جایگزین نخل زیبای خود کردند.

هیچ معلوم نیست که آیا مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی زمانی خواهند فهمید که چنین رویکردهایی نمی‌تواند تأثیری به سود دیدگاه‌های آنها در جلب نظر مردم و به ویژه زنان و نسل‌های جوان در ارتباط با حجاب اجباری داشته باشد یا نه!

تصاویری هم که از گردشگرانی که با چادر نانو منتشر شده نشان می‌دهد که استفاده از آن برای این افراد فقط یک سرگرمی و بهانه‌ای برای عکس گرفتن و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی است تا ترغیب‌ شدن به حجاب اجباری که با هر تکنیکی که تهیه شود، به هر حال تحمیلی است و هر انسانی از تحمیل عقیده‌ و آداب دیگران بر خود بیزار است!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy