هفته گذشته دولت استرالیا ادعا کرد که جاسوسان سپاه در این کشور فعال می باشند و آنها قصد داشته اند به مخالفان رژیم خامنه ای صدمه بزنند. پیش از آن هم دولت آلمان اعلام کرده بود که 160 نفر از جاسوسان سپاه را شناسایی کرده است. البته نگفته اند که آنها را کجا و کی کشف کرده اند و یا اینکه آن دولت با این ماموران محترم چه کرده است. دولت فخیمه انگلستان هم قبلا ادعاهای مشابهی کرده بود.
اصلا ما نمی دانیم که هدف این دولت های به اصطلاح غربی چیست؟ آیا فقط بلوف می زنند تا طرف را بترسانند و مرحوم برجام را با تنفس مصنوعی زنده کنند؟ آیا این ها شگردی است برای ترساندن معترضان در بلاد کفر و ابقای رژیم ورشکسته خامنه ای؟ یا اینکه می خواهند نقش سپاه محترم را بطور زیرکانه ای کم رنگ تر نشان دهند و تعداد جاسوسان در آلمان را بجای مثلا 16000 نفر، فقط 160 نفر اعلام کنند.
حالا که دول غربی جزییات بیشتری را اعلام نمی کنند و اطلاعات مهم را، احتمالا به علل شرعی، برجسته نمی کنند بهتر است آنها را به حال خودشان بگذاریم و بچسبیم به امورات دولت خودمان. شکی نیست که از زمان تولد یا در واقع سزارین جمهوری اسلامی، مبارزه با تبعیض و گسترش عدالت مهم ترین هدف ها و دستاوردهای آن بوده اند. به عنوان مثال از نظر ساختن زندان های مخصوص و اتاق های مجهز بازجویی تفاوت چندانی بین مرکز و نقاط دورافتاده دیده نمی شود. و همینطور از نظر اعزام سریع نیروها و دستگاه های سرکوب به مناطق بحرانی تاکنون تبعیضی گزارش نشده است. آنهایی که هنوز هم شک دارند می توانند روش برخورد با کشاورزان اصفهان، تشنگان خوزستان و شهر کرد، دادخواهان کرد و بلوچ و صدها نمونه دیگر را در نظر بگیرند. داستان های آزار دادخواهان سقوط هواپیما، ریزش متروپل و کشتار 67 هم مدت ها است که جهانی شده اند.
اکنون که ایرانیان داخل کشور از خدمات و برکات رژیم بطور کاملا عادلانه ای استفاده می کنند، وقت آن است که همین سیاست در مورد خارج نشینان هم اجرا شود. از مهم ترین خواسته های این خلایق، توزیع عادلانه جاسوس می باشد. برای کمک به تصمیم گیران شش کلاسه و کمتر، راهنمایی های زیر مفید می باشند:
یک.
تعداد جاسوسان اعزامی به هر کشور باید بر اساس مساحت آن کشور باشد نه تعداد ایرانیان ساکن در آنجا. مثلا یک جاسوس خوب می تواند چندین شهر آلمان را پوشش دهد زیرا اولا شهرهای این کشور بهم نزدیک ترند و دوما در سال اول دولت سیزدهم بیش از یک میلیون ایستگاه قطار در آن کشور ساخته شده و جاسوسان سپاه می توانند براحتی جابجا شوند. وضعیت در استرالیا چنین نیست، نه شهرها بهم نزدیک هستند و نه لوکوموتیرهای شان تندرو می باشند.
دو.
امکانات خرید علنی یا زیر میزی قطعات و فناوری های لازم برای توسعه صنایع هسته ای، پهپادی، موشکی و سایبری اهمیت زیادی دارد.
سه.
وجود شبکه های پولشویی اولویت بالایی دارد.
چهار.
امکانات بهداشتی و بیمارستانی هر کشور، بخصوص در رشته درمان نازایی، برای تداوم ولایت جنبه حیاتی دارد.
پنج.
امکانات مجهز ورزشی و بدن سازی جهت استفاده امرای سپاه در زمان ملاقات نور چشمی های عزیز نباید فراموش شود.
والسلام.
برای" نیروهای سیاسی: "ما بردیم"، حمیده صابری