مناسک انتخاباتی جمهوری اسلامی ملغمهای است از گزارههای غریب؛ از نظارت استصوابی، تا جنگیرها و رمالها
سولماز ایکدر - ایران وایر
کارگزاران احراز صلاحیت شده در جمهوری اسلامی در کارزار انتخاباتیشان نهفقط به روشهای مرسوم، که براساس برخی اخبار، برای پیروزی به جنگیر و رمال هم متوسل میشوند.
صدای رمالها در انتخابات غیرمنتظره پیش رو نیز، ابتدا از ستادهای انتخاباتی «امیرحسین قاضیزاده هاشمی» برخاسته است.
دعوای رمالها در ستاد نامزد انقلابی
چند روزیست که زمزمههایی مبنیبر دعوای هواداران دو رمال در ستاد مرکزی قاضیزاده هاشمی به گوش میرسد. گفته میشود در این ستاد که تصمیمات اصلی با مشورت رمالها و جنگیرها گرفته میشود، بین همسر آقای قاضیزاده هاشمی و «ناصر فخاری» بر سر انتخاب «رمال» کارآمدتر، دعوا بالا گرفته است.
ناصر فخاری در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نیز در ستاد قاضیزاده هاشمی بود و پس از انتصاب او بهعنوان رییس «بنیاد شهید»، ریاست «هلدینگ اقتصادی کوثر»، بزرگترین هلدینگ بنیاد شهید، را پاداش گرفت.
خبر این درگیری بر سر رمال در ستاد آقای قاضیزاده، به برخی از کانالهای پیامرسان «ایتا» نیز کشیده شده است. بهخصوص که او در انتخابات ریاستجمهوری پیشین نیز از مشورت رمالها بهره برده بود.
آن زمان «عباس سلیمی نمین»، در مصاحبهای از پشت پرده کاندیداتوری قاضیزاده هاشمی گفت و دلیل ماندن قاضیزاده هاشمی تا پایان رقابتها و کنار نکشیدن او را، اظهارات پیشگویی در مشهد دانست که به او گفته بود حتما رییسجمهور خواهد شد.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
به گفته سلیمی نمین، «به آقای قاضیزاده هاشمی انقدر این مطلب را القا کرده بودند که قطعا ایشان رییس جمهور خواهد شد. یک پیشگو هم در مشهد به آقای قاضیزاده هاشمی این مطلب را گفته بود که تو قطعا رییسجمهور میشوی و به همین دلیل به درخواست برخی از نمایندگان که از او خواسته بودند کنار رود، برخورد بسیار تند و غیرمودبانه داشت، چراکه تصور کرده بود که او قطعا رییسجمهور میشود.»
درحالیکه خبر دعوای بر سر رمالها در ستاد آقای قاضیزاده منتشر و از سوی هواداران «علیرضا زاکانی» و «سعید جلیلی» در شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای بومی انعکاس گسترده یافته است، متقابلا کانالهای منسوب به قاضیزاده در ایتا، سعید جلیلی و جبهه پایداری را به استفاده از جنگیرها متهم میکنند.
در ادوار پیشین انتخابات نیز شائبههایی مبنیبر استفاده از جنگیرها و رمالها مطرح شده بود.
در سال ۱۳۸۸ نیز اخباری مبنیبر حضور رمالها و جنگیرها در ستاد انتخاباتی «محمود احمدینژاد» منتشر شده بود. پس از آن انتخابات پر اماواگر و انتصاب «اسفندیار رحیم مشایی» به معاون اولی، ناگهان موضوع استفاده احمدینژاد و نزدیکانش از رمالها توسط اصولگرایان حامیاش، بهصورت گسترده در سطح رسانهها منتشر شد.
آن زمان سایت «جهان نیوز»، نزدیک به زاکانی، خبری منتشر کرد که براساس آن «یکی از مقامات ارشد کشور» به ارتباط با مرتاض ۴۰۰ ساله هندی متهم شده و طی سفرهای متعدد به هند، برای «پیشبینی تحولات جهان و بعضا ایران»، با مرتاض یادشده دیدار کرده بود. همچنین او «دیدارهای بسیار منظم» با برخی « افراد عجیب و غریب» در ایران داشته است که که گرایشات مشابهی با مرتاض هندی دارند.
همزمان با اوجگیری این بحثها، اخباری مبنیبر دستگیری عدهای با اتهام «رمال و جن گیر» منتشر شد که مشهورترین آنها، «عباس غفاری» بود. پس از دستگیری عباس غفاری، رسانههای نزدیک به حاکمیت در گزارشهایی به جزییات دستگیری «عباس.غ» و اعتراف او به ارتباط با برخی از اعضای جریان انحرافی اشاره کرد و نوشت که یکی از اعضای برجسته این جریان در برخی از مناسبات سیاسی، از توان شیطانی و غیر شرعی این افراد استفاده کرده است.
ردپای پررنگ جادوگران در دنیای سیاست ایران
پیشاز این نیز اخباری مبنیبر استفاده سیاستمداران جمهوری اسلامی از جنگیرها و رمالها منتشر شده بود. ازجمله در سفر «ابراهیم رئیسی» به چین، در بهمن۱۴۰۰.
پساز آن سفر بود که یک جادوگر جنگیر در کانال تلگرامیاش، تصاویری از همراهیاش با ابراهیم رئیسی در چین منتشر کرد. این جادوگر خود را «شمس» معرفی میکند و مدتها است که با عنوان «ساحر سفلی زرقاط ابلیس»، یا «زرقاط ابلیس»، در رسانههای اجتماعی، بهخصوص «یوتیوب»، به آموزش سحر، جادو و طلسم مشغول است.
از هویت واقعی او اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما برخی نام او را «صدرالدين برهانی» ذکر کردهاند که بهعنوان مترجم کتابهای یوگا و آموزش طلسم شناخته میشود.
یکی دیگر از کانالهای مرتبط با این رمال به نام «دانش نوین» نیز، تصاویری از همراهی او با ابراهیم رئیسی در چین منتشر و آشکار کرد که این جادوگر رسما به تیم رییس دولت سیزدهم پیوسته است.
دولت حسن روحانی نیز از خدمات جادوگران، جنگیرها و رمالها بینصیب نبود؛ تا جایی که خبر بازداشت همسر «حسین فریدون»، برادر و دستیار ویژه رییس دولت پیشین در خانه یک رمال منتشر شد.
آن زمان «مجتبی ذوالنوری»، نماینده وقت مجلس در یک نطق میان دستور گفته بود: «آقای رییسجمهور! چرا باید زن برادر شما در منزل یک رمال دستگیر شود و وقتی از حساب این رمال سوال میشود که ۱۰ میلیارد تومان در حساب شما چه میکند، میگوید از همسر فلان کس به من داده شده است. دست به این پول نزنید و وقتی دستگیر میشود، استاندار و دبیر شورای امنیت ملی اجازه نمیدهند روال قانونی طی شود و جز چند ساعت، باید کسی که در کنار یک رمالی که وصل به سرویسهای جاسوسی بیگانه است، دستگیر شود.»
در نظامی که «خرد و هنر» خوار انگاشته میشود، طبیعی است که بهمرور، «جادویی» ارجمند گردد. جمهوری اسلامی طی چهل و چند سال گذشته بهمرور عرصه سیاست را از نقشآفرینان تاثیرگذار چنان خالی کرده است که حال شاهد آن هستیم که در عالیترین سطوح این نظام، افراد دست به دامن جنگیرها میشوند یا برای اخذ تصمیم، با رمالها مشورت میکنند؛ حتی رقابت بر سر کرسی ریاستجمهوری نیز، با هدایت رمالها و جنگیرها صورت میگیرد.