Monday, Feb 3, 2025

صفحه نخست » آزادی کشور از شر حکومت ملایان یک وظیفه ملی برای ملت ایران است، جمشید عنبرستانی

ji.jpgچندین دهه متوالی و طولانی از اشغال ایران توسط عمامه به سرها و روضه خوانها و ابردزدان تسبیح به دست و چفیه به گردن و یقه سه سانتی‌ها که جایگاه ویژه‌ای را به لحاظ میزان غیر قابل تصور جنایت، دزدی، فساد و خیانت بنام خود در تاریخ ثبت کرده‌اند گذشته است، اما ملت ایران همچنان در مقابل این اوباشان و حکومت ضد ایرانی حاکم بر کشور در حالت انفعال و سستی بسر میبرد و چنین می‌نماید که در انتظار یک ناجی نشسته است که ظهور کند و به اوضاع اسفبار و نکبت باری که کشور و ملت را احاطه و در بر گرفته است پایان دهد. انفعال و بی عملی اکثریت مردم ایران در مقابل حکومت مافیایی ملایان تاکنون از یک سو تضمین کننده بقا و دوام این حکومت خبیث و متحجر در کشور بوده و از طرفی دیگر مردم را به خود فریبی و پذیرش دروغ و خدعه و نیرنگ سران و سرکردگان و عمله‌های حکومت، از دروغ درمانی آنان برای رفع مشکلات گرفته تا وعده وعیدهای پوشالی و سرکاری جهت بهبود وضعیت و آینده‌ای بهتر، عادت داده است.

شیرازه سرزمین پهناورایران از سوی غارتگران بی شرافت و بی وجدان حکومتی و کشورهای مفتخور چین و روسیه در حال مکیده شدن است بطوریکه کشور را به مرحله احتضار و فروپاشی کشانده است. استان خوزستان که در دل خود دریایی از نفت و گاز را جای داده و در دوران پیش از شورش سال پنجاه و هفت از استانهای پر آب و حاصلخیز کشور با مردمانی شاد و مهمان نواز بشمار میرفت امروز تبدیل به یکی از خشکترین و کم آب ترین استانهای کشور شده است. مافیای آب در این استان در کمال وقاحت با جیره بندی آب مصرفی برای مردم و کشاورزان، آب شیرین را به کشورهای منطقه خاصه کشورکویت صادر میکند و غارت نفت و گاز هم توسط مافیای نفتی حکومت دراین استان در جریان است. فقر و نکبتی که مردم خوزستان مانند مردم سایر نقاط کشوربا آن دست و پنجه نرم میکنند حاصل غارتگریهای سیری ناپذیر سران و باندهای مافیایی و اربابان حکومت (چین و روسیه) است.
در استان سیستان و بلوچستان که فقیرترین استان کشوراست کودکان بیشماری هستند که حتا از داشتن یک جفت دمپایی هم محروم هستند، اما معادن عظیم طلا در این استان که متعلق به این مردم مهربان و مظلوم و به فقر کشیده شده است توسط شرکتهای چینی در حال غارت شدن است. این غارتگری‌های بی حد و حساب ثروت و منابع ملی کشور تا زمانیکه حکومت ضد ایرانی ملایان بر مسند قدرت باشد ادامه داشته و فقر و سیه روزی ملت نیز به موازات آن فزونی بیشتری خواهد یافت.
دنیای پر رمز و راز سیاست آلوده به انواع فسادها، خیانتها، جنایتها، حق کشیها و زد و بندهای پنهان و آشکار است. تصور اینکه رهبر دمکرات ترین کشور جهان یعنی آمریکا به یک دیکتاتور تبدیل شود تصوری غیر واقعی به نظر می‌آید، اما اکنون آن تصور و گمان به واقعیت تبدیل شده است. دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در هیبت یک دیکتاتور دور دوم ریاست جمهوری خود را آغاز کرده است. اما دیکتاتوری وی علیه مردم آمریکا نیست بلکه برعلیه کشورها و ملتهای دیگر است. دونالد ترامپ با قلدری پرچم «اول آمریکا» را در دست گرفته و با زبان تهدید و با روشی اهانت آمیز با مقامات و مردمان کشورهای دیگر برخورد میکند. اگر رهبران کشورها و کمپانیهای خارجی مقابل خواسته‌ها و تقاضاهای او ایستادگی کنند ترامپ چماق تحریم اقتصادی و سیاسی و بالا بردن تعرفه کالاهای صادراتی آنان به آمریکا را بالای سر آنها قرار میدهد تا آنان را به تسلیم شدن مقابل خواسته‌های خود وادار سازد.
دونالد ترامپ بی مهابا و با حالتی تحقیر آمیزبه حق مالکیت دیگر کشورها تعرض میکند و ادعای تصاحب مکانهایی را میکند که متعلق به کشورهای دیگر است، مانند سرزمین گرینلند که در تملک و تحت حمایت کشور پادشاهی دانمارک قرار دارد.
بسیاری از مردم ایران به اشتباه انتظار کمک از سوی ترامپ برای مقابله با حکومت ملایان را دارند و از طرفی نگرانند که او با رژیم به سازش و توافق برسد که باعث طولانی تر شدن عمر حکومت خواهد شد. تسلیم شدن در دقیقه نود رهبر نظام در رابطه با جدالهای بین المللی که جمهوری اسلامی با آن درگیر است و از طرفی کمک‌های آمریکا و شرکای اروپایی در بزنگاه‌های حساس برای نجات رژیم مسبوق به سابقه است و بارها اتفاق افتاده است.
رژیم ملایان که در نکبت خود ساخته در حال غرق شدن است برای نجات خود دست به دامان آمریکا و ترامپ برای انجام مذاکره و معامله شده است و بدیهی است در صورت قبول مذاکره از سوی آمریکا اگر رژیم ملایان خواسته‌های ترامپ و دولت وی را قبول و ضمانت کند یک سازش میان دو طرف دور از انتظار نخواهد بود.
همانگونه که شاهزاده رضا پهلوی به دفعات متوالی اظهار داشته است، ملت ایران نیازی به کمک مالی و یا نیروی نظامی خارجی برای براندازی حکومت اشغالگر و ضد ایرانی ملایان ندارد. تنها خواسته ملت ایران و اپوزیسیونهای میهندوست مخالف جمهوری اسلامی از آمریکا و قدرتهای اروپایی از ابتدا این بوده است که به مماشات با رژیم ملایان پایان دهند. زیرا سازش و معامله و مماشات این کشورها با رژیم به معنای سرازیر شدن دلارهای سبز آمریکایی به جیب گشاد آخوندهاست که از این طریق نیروهای مسلح جنایتکار و سرکوبگر خود در داخل کشور را تطمیع و راضی و خشنود و گوش به فرمان میکنند که در سرکوب و کشتار مردم در اعتراضات ضد حکومتی با بیرحمی تمام برخورد کنند.
در حال حاضررژیم ملایان هم در داخل و هم در خارج کشوردر ضعیف ترین موقعیت و وضعیت خود قرار گرفته و بسیار آسیب پذیر شده است و از طرفی دلسردی و ریزش جمع کثیری از نیروهای مزدور و سرکوبگر رژیم موجی از نگرانی را در میان سران حکومت ایجاد کرده است.
به زیر کشیدن رژیم ضد ایرانی ملایان یک وظیفه ملی برای یکایک ایرانیان و برای نجات کشور است و هر ایرانی با غیرت و میهندوستی باید سهم خود را به هر شکلی که در توان دارد در راه آزادی میهن ادا کند. برای مردم آزادیخواه ایران رسیدن به هدف که آزادی خود و کشوراز چنگال رژیم مافیایی ملایان است در درجه اول اهمیت قرار دارد و مسائل جانبی مانند آیا ترامپ با رژیم ملایان سازش و معامله میکند و یا دولتهای اروپایی به مماشات و حمایت خود از رژیم ادامه خواهند داد و... دارای اهمیت چندانی نیست زیرا مماشات آمریکا و کشورهای اروپایی با رژیم آخوندها فقط هزینه را کمی برای مبارزان و مردم آزادیخواه بالا میبرد اما تاثیری بر اراده و انگیزه آنان برای رسیدن به آزادی ندارد.
زمان و فرصت طلایی که اکنون فراهم است و رژیم و مزدورانش در چنان ضعف و زبونی قرار گرفته‌اند که دست گدایی به سوی ترامپ دراز کرده‌اند و حاضر به قبول هر ذلتی برای حفظ قدرت و ثروت و حاکمیت خود در ایران هستند، می‌بایست برای شروع اعتراضات سراسری مورد استفاده حد اکثری قرار گیرد. شروع خیزش مهسا خودجوش و فاقد رهبری بود، اما امروز شاهزاده رضا پهلوی پرچمدار مبارزه و در کنار ملت ایران است و فرماندهان میدانی در داخل کشور با هماهنگی با شاهزاده و هم پیمانان ایشان باید موج اعتراضات را در سراسر کشور به حرکت درآورند.
خیزش مهسا یا زن زندگی آزادی در درجه اول باعث همبستگی و حمایت بی نظیر ایرانیان خارج کشور از مردم و جوانان آزادیخواه داخل کشورشد و حمایت‌های گسترده شخصیتها و سلبریتی‌های مشهورجهان و همچنین افکار عمومی بین المللی از جنبش اعتراضی مردم داخل کشوررا بدنبال داشت و مهمتر اینکه دولتهای مماشاتگر با رژیم به عقب نشینی و حالت انتظار کشانده شدند و قطع شدن موقت کمکهای آنان به رژیم در آن بحبوحه باعث تضعیف و سر در گمی و هراس گردانندگان حکومت ملایان شده بود. خیزش انقلابی آینده به رهبری شاهزاده رضا پهلوی گسترده تراز خیزش مهسا و پایان دهنده کابوس سیاه و شوم رژیم ملایان در ایران خواهد بود.

جمشید عنبرستانی
*



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy