ایران وایر - مجید خوشمنظر، کارمند ترافیک شهرداری مشهد که در جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ دوربینهای شهری را برای حمایت از معترضان از کارانداخته بود، روز سهشنبه ۳۰ بهمن از زندان آزاد شد.
خبرگزاری حقوق بشری هرانا با اعلام این خبر نوشت آقای خوش منظر از زندان وکیل آباد مشهد به مرخصی متصل به آزادی اعزام شده است. آزادی این زندانی سیاسی پس از دو سال و سه ماه حبس صورت گرفت.
مجید خوشمنظر، کارمند ارشد کنترل ترافیک مشهد، در تاریخ ۴ آبان ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری توسط ماموران وزارت اطلاعات در مشهد بازداشت و به زندان منتقل شد
وی سپس توسط شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد به ریاست قضات مومنی و حسین یزدان خواه از بابت اتهام «محاربه» به ۱۰ سال حبس و یک سال تبعید به تایباد محکوم شد. حکم صادره توسط دادگاه تجدیدنظر استان خراسان رضوی عینا تایید شد.
«از کار انداختن دوربینهای مداربسته» از جمله اتهامهایی است که علیه مجید خوشمنظر مطرح شده بود.