«دونالد ترامپ»، رییسجمهور ایالات متحده آمریکا، در گفتوگویی با شبکه «انبیسی» تاکید کرد که هدف اصلی از مذاکرات با جمهوری اسلامی، برچیدن کامل برنامه هستهای ایران است.
او افزود: «البته حالا یک نظریه جدید مطرح شده که به ایران اجازه داده شود برنامهای غیرنظامی داشته باشد، یعنی برای تولید برق. اما من میگویم، آنها اینهمه نفت دارند، چه نیازی به آن دارند؟ البته دیدهام در کشورهای دیگر هم اینطور بوده که دنبال چنین کاری بودهاند و در عین حال منابع نفتی زیادی هم دارند. میخواهم ایران موفق باشد، بسیار عالی باشد. مردم ایران فوقالعادهاند. تنها چیزی که نمیخواهم داشته باشند، سلاح هستهای است.
دونالد ترامپ در گفتوگو با شبکه انبیسی آمریکا گفت: هدف ما برچیدن کامل برنامه هستهای ایران است و فقط همین را میپذیرد. او افزود: «البته حالا یک نظریه جدید مطرح شده که به ایران اجازه داده شود برنامهای غیرنظامی داشته باشد، یعنی برای تولید برق. اما من میگویم، آنها اینهمه نفت... pic.twitter.com/q30WCrNRxa
-- اتاق خبر منوتو (@ManotoNews) May 5, 2025

جن زدگی کیهان و رجاءنیوز!