روزنامه گاردین گزارش داد جمهوری اسلامی ایده تشکیل یک کنسرسیوم متشکل از کشورهای خاورمیانه -- از جمله ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی -- برای غنیسازی اورانیوم را مطرح کرده است.
این نشریه با اشاره به اینکه «گزارشها حاکی از آن است که این پیشنهاد در تهران در حال بررسی است،» نوشت این اقدام «تلاشی برای غلبه بر مخالفتهای آمریکا با ادامه برنامه غنیسازی» این کشور است.
امید معماریان روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی به ایراناینترنشنال گفت مقامات جمهوری اسلامی بهخوبی میدانند آنچه که ترامپ درباره فشار حداکثری مطرح کرده، بسیار جدی است.
معماریان با اشاره به اقدامات آمریکا در ماههای گذشته افزود: «ایالات متحده عملا ابزارهای بازدارندگی لازم را آماده کرده؛ هم از نظر تجهیزات نظامی، هم زیرساختهای تحریمی.»
گفتوگو با امید معماریان، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی
روزنامه فرهیختگان از احتمال تشکیل کنسرسیوم مشترک میان ایران، عربستان و امارات برای غنیسازی اورانیوم خبر داد؛ پیشنهادی که به گفته برخی ناظران ممکن است با هدف جلب نظر آمریکا برای تجدیدنظر در ممنوعیت غنیسازی در ایران مطرح شده باشد.
-- ايران اينترنشنال (@IranIntl) May 13, 2025
گفتوگو با امید معماریان، روزنامهنگار و تحلیل... pic.twitter.com/EXv3Vbg4rp

حذف پارس از نام خلیج فارس در موزه لوور

سرنوشت محتوم اپوزسیون دلبسته به بیگانه