استفن سیمون: "اسرائیل اکنون سرگرم تهیه آخرین پردۀ سناریوی خود برای خاورمیانه، یعنی سقوط جمهوری اسلامی ایران است. از نظر اسرائیل سرنگون کردن ملاها حالا دیگر گزینهای خیالی نیست. تصمیمگیری دربارۀ اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران برعهدۀ دونالد ترامپ است و مخالفت رژیم ایران با توافق اتمی، بهانۀ لازم را برای آغاز حملۀ نظامی به جمهوری اسلامی در اختیار رئیس جمهوری آمریکا خواهد گذاشت. چنین تحولی سرآغاز چرخشی تاریخی است که پیآمدهایش به اندازۀ سقوط دیوار برلین خواهند بود."
ناصر اعتمادی - رادیو بین المللی فرانسه
دو گزارشگر فرانسوی، پییر رُو Pierre Rehov، و استفن سیمون به تازگی کتابی منتشر کردهاند با عنوان "٧ اکتبر، ضدحمله" که در آن به بررسی جنگ پنهانی پرداختهاند که دولت اسرائیل علیه رژیم ایران در دستور کار خود قرار داده است. استفن سیمون یکی از دو نویسندۀ کتاب در مصاحبهای اختصاصی با مجلۀ فیگارو این جنگ را "مخیانه و بیرحمانه" و در عین حال "کانون ضرورت بقاء اسرائیل" توصیف کرده و گفته است که "اسرائیل اکنون سرگرم تهیه آخرین پردۀ سناریوی خود، یعنی سقوط جمهوری اسلامی ایران است که در صورت موفقیت چهرۀ خاورمیانه و جهان را عمیقاً تغییر خواهد داد."
خود مجلۀ فرانسوی این جنگ را بسیار مهمتر و تعیینکنندهتر از جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه دانسته است. استفن سیمون در خصوص جنگ مخفیانۀ اسرائیل علیه حکومت ایران گفته است که بلافاصله پس از حملۀ هفتم اکتبر سازمان حماس، اسرائیل با اتخاذ راهبردی جدید تصمیم گرفت که "سر اختاپوس"، یعنی رژیم روحانیان تهران را از میان ببرد. برای رسیدن به این مقصود، به گفتۀ نویسندۀ فرانسوی، اسرائیل نخست بازوهای این "اختاپوس" یعنی حماس، حزبالله، حوثیهای یمن، رژیم بشار اسد... را قطع کرد و سپس به سراغ سر آن یعنی رژیم اسلامی ایران رفت که طی دههها پول و تجهیزات نظامی در اختیار این بازوان یا در اصل نیروهای نیابتی خود نهاده و در عین حال به آنها دستور داده است (برای نمونه، به گفتۀ استفن سیمون، اکنون آشکار شده که پیش از حملۀ هفتم اکتبر، رژیم ایران پانصد میلیون دلار به حماس پول داده بود).
👈مطالب بیشتر در سایت رادیو بین المللی فرانسه
گزارشگر فرانسوی سپس افزوده است : رژیم اسلامی ایران اکنون بسیار ضعیف شده و قدرت خود را در منطقه از دست داده است : حزبالله حلقۀ محاصرۀ خود را در سوریه از دست داده است. بنادر و فرودگاه حوثیها که از طریق شان تجهیزات نظامی رژیم ایران را دریافت میکردند از بین رفتهاند و سازمان حماس که همچنان از آزاد کردن گروگانهای اسرائیلی خودداری میکند، از نبرد جاری با اسرائیل کاملاً متلاشی شده بیرون خواهد آمد.
در نتیجۀ این تحولات به گفتۀ استفن سیمون خاورمیانه از هماکنون دستخوش تغییرات اساسی شده ولی این تغییرات به نظر او هنوز خاتمه نیافتهاند. به گفتۀ او اسرائیل هماکنون آخرین پردۀ این تغییرات را که پایان رژیم اسلامی ایران است تدارک می بیند. او گفته است که بعد از حملۀ هفتم اکتبر حماس، دولت اسرائیل سازمانها و تشکیلات اطلاعاتی و امنیتی خود (موساد، شینبت، اطلاعات ارتش اسرائیل، واحد ٨٢٠٠) را حول ارگان اطلاعاتی واحدی تحت عنوان "نیلی" سازماندهی دوباره کرده است.
در ژوئیه ٢٠٢٤ اسرائیل موفق شد با نصب یک بمب در اتاق خواب اسماعیل هنیه آنهم در اقامتگاه سرّی و امنیتی سپاه پاسداران در شمال تهران او را به قتل برساند و با این عملیات "هم رژیم اسلامی ایران را تحقیر کند هم عمق نفوذ موساد در درون رژیم اسلامی ایران را به نمایش بگذارد."
به گفتۀ استفن سیمون، اسرائیل با کمک همین شبکه هزاران کیلوگرم اسناد سرّی برنامۀ اتمی ایران را در داخل این کشور سرقت کرد و از "اهداف آدمکشانۀ آیتالله خامنهای و جناح تُندرو رژیم" اسلامی ایران پرده برداشت.
او سپس گفته است که دو ماه بعد از قتل هنیه در اقامتگاه امنیتی سپاه پاسداران در تهران عملیات انفجار "پیجرهای" حزبالله روی داد. به گفتۀ استفن سیمون، این "پیجرها" که هر کدام شان حاوی سه گرم مادۀ انفجاری بود در اسرائیل ساخته شدند و موساد آنها را از طریق شرکتهای صُوری خود مستقیماً به خود حزبالله فروخته بود.
نویسندۀ فرانسوی می افزاید : انفجار این "پیجرها" از راه دور به اسرائیل امکان داد که هزاران تن از کادرهای حزبالله را در یک آن از میان برده یا معلول کند. سپس قتل حسن نصرالله و جانشینان او در بیروت به سلطۀ حزبالله در لبنان خاتمه داد و اسرائیل توانست امنیت را به مرزهای شمالی خود بازگرداند که تا آن زمان در تیررس دائمی موشکهای حزبالله بودند و همین دهها هزار اسرائیلی را از خانهها و مناطق سکونت خود کوچانده بود.
به گفتۀ استفن سیمون جنگ علیه نیروهای نیابتی رژیم ایران و ضرباتی که اسرائیل به حکومت اسلامی در داخل ایران وارد آورده، همگی به طرز چشمگیری قدرت پاسخگویی رژیم ایران را کاهش داده و حریم هوایی این کشور را بیدفاع ساخته است. به همین خاطر نویسندۀ فرانسوی گفته است که "سرنگون کردن ملاها حالا دیگر گزینهای خیالی نیست."
او گفته است که برای این منظور چند فرضیه وجود دارد : "بر اساس یک نظرسنجی بیش از هشتاد درصد مردم ایران خواستار تغییر رژیم در این کشور هستند و کمترین حادثهای میتواند یک خیزش بزرگ مردمی را برانگیزد. فرضیۀ دیگر حملۀ مستقیم اسرائیل با یا بدون پشتیبانی آمریکا است." به گمان استفن سیمون، در چنین صورتی "انهدام برنامۀ هستهای و پالایشگاههای اصلی ایران محرک واژگونی قدرت در ایران خواهد بود."
با این حال، استفن سیمون تصریح کرده است : "مشکلی که اسرائیل و ترامپ با آن روبرو هستند فقدان رهبری در بین مخالفان رژیم ایران است که جملگی پراکندهاند."
استفن سیمون در جای دیگری از مصاحبهاش با مجلۀ فیگارو گفته است که در چارچوب اهداف و اقدامهای اسرائیل علیه رژیم ایران، روی کار آمدن دونالد ترامپ بسیاری از دادهها را به سود اسرائیل تغییر داده است. هفت میلیارد دلار کمک نظامی جدید ترامپ به دولت نتانیاهو ارتش اسرائیل را به ویژه با ارسال بمبهای سنگرشکن تقویت کرده است. به گفتۀ استفن سیمون اسرائیل این بمبها را که قادرند سنگرهای بتونی ایران را در اعماق زمین مثل کرَه بشکافند علیه زیرساختهای جمهوری اسلامی به کار خواهد گرفت.
نویسندۀ فرانسوی در ادامه افزوده است که تصمیمگیری دربارۀ اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران برعهدۀ دونالد ترامپ است که در پایبندی به دکترین خود، "یعنی دستیابی به صلح از طریق زور"، اول میکوشد از طریق مذاکره به اهداف خود برسد. ترامپ در مذاکرات جاری با ایران مطالبات حداکثری را پیشنهاده، اما، امکان تحرک را برای رژیم تهران از بین نبرده است. آنچه در هر حال برای او کاملاً روشن است این است که رژیم ایران نباید هرگز به سلاح اتمی دست یابد. نویسندۀ فرانسوی سپس افزوده است که اگر ترامپ فرصت را مناسب تشخیص بدهد "مخالفت رژیم ایران با توافق، بهانۀ لازم را برای آغاز حمله به جمهوری اسلامی در اختیار او خواهد نهاد." چنین تغییری به اعتقاد تحلیلگر فرانسوی "سرآغاز چرخشی تاریخی است که پیآمدهایش به اندازۀ سقوط دیوار برلین خواهند بود."