Sunday, Jun 1, 2025

صفحه نخست » در دفاع از علیرضا بیرانوند، لعنت به سربازی اجباری! لعنت به مدیران متقلب!

moradi.jpgمجید مرادی

علیرضا بیرانوند فوتبالیست است و از زمان رسیدن به سن سربازی حساب و کتاب کرده و دیده احمقانه است اگر دو سال از بهترین سال‌های شکوفایی حرفه‌ای را برای سربازی اجباری و نگهبانی و یا رانندگی خانم بچه‌های فلان فرمانده یا ظرف شویی تباه کند. برای همین مانند غالب فوتبالیست‌ها رفته در دانشگاهی ثبت نام کرده و تا امروز هم دانشجوست تا به سربازی نرود.‌

او قصد طبابت ندارد و نمی خواهد با مدرکش وزیر یا معاون وزیر یا عضو هیئت علمی شود و یا اصلا پست بگیرد. او می‌خواهد تا به سن معافیت سنی همین دانشجویی را ادامه دهد.

اولا اگر مدرک گرفتن آبکی این فوتبالیست‌ها بد است چرا کسی یقه مدیران عالی رتبه جمهوری اسلامی را نمی‌گیرد که شمار بالایی از آنها مدارک تقلبی دارند. کردان وزیر کشور احمدی‌نژاد تنها نوک کوه یخی مدیران متقلب است. مدیرانی که روزانه سر کار خود در ایران حاضر بودند اما دانشجوی خارج بوده اند.

کسی در حوزه دینی اهل سنت لبنان مدرک گرفت که اصلا در لیست مراکز دانشگاهی معتبر و حتی نامعتبر جمهوری اسلامی نبود زیرا اصلا دانشگاه به حساب نمی آمد اما عضو هیئت علمی دانشگاه تهران شد.

کسی در موسسه ای نامعتبر در مسکو کاغذ دکترا دریافت کرد و به سفارش فامیلش و عنایات وزارت علوم دوره خاتمی مدرکش ارزشیابی شد و او هم عضو هیئت علمی دانشگاه تهران شد و به مقامات عالی سیاسی هم رسید.

رئیس یک دستگاه بسیار بزرگ جمهوری اسلامی که از یکی از دانشگاه‌های لبنان دکتری دریافت کرد تنها دو روز لبنان را دید. روزی که ثبت نام کرد و روزی که به مدد مترجم دفاع کرد! به همین سادگی.

نماینده مجلس به ادعای یک وکیل، پایان‌نامه او را عیناً جعل کرد و دکترا گرفت و حتی وزارت اطلاعات و دادستان و مجلس هیچ اعتنایی به گزارش و ادعای آن وکیل نکردند و حتی از جایی تهدیدش کردند که لو ندهد!

به گمانم از این دست زدوبندها و رفاقت بازی ها و مدارک آبکی در کل آموزش عالی ایران و به ویژه در میان مدیران و حاکمان جمهوری اسلامی آن قدر زیاد است که بازگفت آن یک دهان خواهد به پهنای فلک!

قوانین وزارت آموزش عالی ایران برای دانشجویان خارج تنها در حق امثال ما اعمال می‌شود نه برای مدیران نورچشمی که با یک تلفن مدرکشان ارزشیابی می‌شود. فساد آموزش عالی متعالی!

در باره مصائب تحصیل در خارج و رفتارهای وحشیانه مدیران آموزش عالی که ارزشیابی مدرکم را بیش از یک سال معطل کردند سر فرصت خواهم نوشت. فقط فعلا بگویم مورد بیرانوند که فقط می خواهد سربازی اش را بپیچاند هزار بار شرافتمندانه از مدرک خواری مدیران جمهوری اسلامی ست.

خدا لعنت کند باعث و بانی سربازی اجباری را که عمر جوانان را تباه و مسیر کسب و کار و حرفه و تخصصشان را مختل می‌کند. لعنت بر آن قانون‌گذاری که سربازی فرزند خود را به هزار حقه و کلک می پیچاند و جوانان این ملت را به دو سال بیگاری ملزم می‌کند.

سربازی اجباری را بردارید بعد ببینید که امثال بیرانوند اصلا به تابلوی دانشگاه هم نگاه می کنند یا نه. اما با دکتر ک. دکتر س. دکتر و. و دکتر خ. که از پایان نامه اش دزدی اش در انگلستان دفاع کرد و استاد عالی رتبه دانشگاه تهران بود و در دوره روحانی اخراج و در دوره رئیسی اعاده شد چه می کنید؟!

سربازی اجباری از حجاب اجباری ویرانگرتر است. سردار باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این هشدار را جدی بگیرد. سربازی اجباری بردگی و جنایت در حق جوانان است. نسل کشی ست و آن هم نه یک نسل که نسل کشی متوالی و مکرر!

به نسل کشی جوانان ایرانی در سربازی اجباری پایان دهید! کدام حق قانونی این ملت ادا شده است که نظام وظیفه عمومی دو ساله را ول نمی‌کنید و چهار میلیون جوان متمرد از سربازی درست کرده اید که زندگی شان نیم بند است و پادگان ها را به کشتارگاه ذوق و دانش و مهارت و لذت جوانی جوانان این مرز و بوم تبدیل کرده اید؟

آیا قرار نیست در جمهوری اسلامی حتی در یک مورد عاقلانه و پیشگیرانه و قبل از اوج گرفتن بحران تصمیمی گرفته شود؟ فشار به ملت را تا جایی می‌رسانید که نفستان دیگر بالا نمی آید بعد ول می کنید که بتوانید خودتان! نفس بکشید. از فشار هسته ای تا فشار گشت ارشادی و طرح سخیف مجازات‌های نجومی حجاب و عفاف تا سربازی اجباری!

حداقل قانون لعنتی سربازی اجباری را خودتان پیشقدم شوید و به زباله دان تاریخ بسپرید. والله جنایت است که جوانی که اگر کار هم داشته باشد از پس خرج خود بر نمی آید به بردگی دو ساله برود و حقوق ۵ میلیونی! به او بدهید! آی عقلای ملت به داد این ملت برسید! گوش نظام برای شنیدن نصیحت همیشه سنگین بوده و هست. باید به اینجایشان (گلویشان) برسد تا دست بردارند از سر مردم!

خاک بر سر آن مدیری که تمام زندگی اش رانتی ست اما بیرانوند را مسخره می کند. اصلا بیرانوند با شما زبان نفهم ها چه کند؟!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy