Sunday, Jun 8, 2025

صفحه نخست » این دخترکانِ چاقوکِش

chaghoo.jpgغلامرضا بنی‌اسدی، روزنامه‌نگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

به کجا می‌رویم؟ آی مردم داریم به کجا می‌رویم، حواس‌مان هست؟ مسئولان به کجا می‌برید ما را حواس‌تان هست؟ آن از قصه الهه و این هم از دخترهای نوجوان چاقوکِش و آدم‌کُش!

خبر اولی جامعه را به زلزله دچار کرد. حق هم همین است. باید نگرانِ امنیت سفر فرزندان مان باشیم. خبر دوم اما باید ریشتر این زلزله را چند برابر کند. واقعا به کجا رسیده‌ایم که دختران نوجوان قرار دعوا می‌گذارند؟ چاقو به دست می‌گیرند و نه فقط در جسمِ یک پدر که در جانِ جامعه فرو می‌کنند!

واقعا چه به روز ما آمده است که امروزمان این است. فردای‌مان را خدا بخیر کند. خیلی هم بخیر کند و الا باید در دامنِ شر، مدام دست بشوییم. ماجرا را از زبان دختر مقتول بخوانید: "مدتی بود بین من و چند نفر از دوستانم بر سر مسائل شخصی اختلافاتی به وجود آمده بود که به تدریج شدت گرفت تا آنجا که قرار درگیری گذاشته شد. روز حادثه، شش دختر به همراه دو پسر نوجوان مقابل خانه ما آمدند و با داد و فریاد فضا را ملتهب کردند."

ادامه ماجرا را هم چنین نقل می کند: "پدرم که صدای هیاهو را شنید نگران شد و برای فهمیدن ماجرا از خانه بیرون آمد. اما وقتی پایین آمد، ناگهان درگیری آغاز شد. یکی از دخترها با چاقو به پای پدرم ضربه زد. پدرم روی زمین افتاد و سپس دختر دیگری دو ضربه چاقو به کمر او زد. همه چیز به سرعت اتفاق افتاد و بعد از آن، آن‌ها از محل فرار کردند." و تمام.

نه ماجرا که عمرِ یک انسان تمام شد. به همین سادگی، به همین آسانی یک نفر جان خود را سر بی تربیتی و فقرِ اخلاقی گذاشت. ادامه خبر هم می‌گوید، چندین نفر از مرتبطان با این پرونده شناسایی و دستگیر شدند. که به دلیل سن پایین متهمان، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران پس از صدور قرار عدم صلاحیت، پرونده را به دادسرای ویژه اطفال ارجاع داده و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به آن مرجع قضایی تحویل شدند.

حالا باید در دادگاه اطفال، از طفل‌هایی بازجویی شود که برای بزرگ شدن چاقو را حَکَم قرار داده اند! قدیم‌ها لات و الوات جماعت چاقو در جیب داشت حالا دختران نوجوان، چاقو در دست می‌گیرند و در جان یک مرد می‌گذارند.

واقعا جز تاسف چه می‌توان گفت و جز فریاد چه می‌توان نوشت؟ این ماجراها را نباید یک پرونده دید و به صفحه‌ی آخر رساند. صدها صفحه باید افزود بر آن و پی چرایی و درمان آن باید رفت.

:::

در همین زمینه:

چاقوکشی مرگبار ۶ دختر نوجوان در نازی‌آباد | قتل مرد میانسال به دست نوجوانان چاقوکش

به گزارش همشهری آنلاین، روز سه‌شنبه، سیزدهم خردادماه، مأموران کلانتری ۱۳۰ نازی‌آباد با تماس تلفنی به قاضی موسی رضازاده بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای جنایی تهران خبر مرگ مشکوک مردی میانسال را در یکی از محله‌های جنوبی پایتخت اعلام کردند.

پس از دریافت این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه بازپرس جنایی به محل حادثه اعزام شدند. آنان با جسد مرد میانسالی روبه‌رو شدند که آثار ضربات چاقو در نواحی کمر و پاهایش مشاهده می‌شد. بررسی‌های اولیه حکایت از این داشت که مقتول در جریان درگیری خیابانی با ۶ دختر ۱۷ ساله و ۲ پسر نوجوان درگیر شده و در نتیجه این نزاع جان خود را از دست داده است.

دختر مقتول که شاهد ماجرا بود و عاملان جنایت را می‌شناخت، به بازجویی فراخوانده شد.

او درباره ماجرا توضیح داد: «مدتی بود بین من و چند نفر از دوستانم بر سر مسائل شخصی اختلافاتی به وجود آمده بود که به‌تدریج شدت گرفت تا آنجا که قرار درگیری گذاشته شد. روز حادثه ۶ دختر به همراه ۲ پسر نوجوان مقابل خانه ما آمدند و با داد و فریاد فضا را ملتهب کردند.»

این شاهد اضافه کرد: «پدرم که صدای هیاهو را شنید، نگران شد و برای فهمیدن ماجرا از خانه بیرون آمد. اما وقتی پایین آمد، ناگهان درگیری آغاز شد. یکی از دخترها با چاقو به پای پدرم ضربه زد. پدرم روی زمین افتاد و سپس دختر دیگری ۲ ضربه چاقو به کمر او زد. همه چیز به‌سرعت اتفاق افتاد و بعد از آن، آن‌ها از محل فرار کردند.»

با انجام اقدامات اطلاعاتی دقیق و رصدهای تخصصی مخابراتی، مأموران اداره دهم پلیس آگاهی موفق شدند هویت و محل اختفای متهمان را شناسایی کنند. در ادامه عملیات، چندین نفر از مرتبطان با این پرونده شناسایی و دستگیر شدند.

جسد مقتول برای انجام معاینات تخصصی و تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد. همچنین به دلیل سن پایین متهمان، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران پس از صدور قرار عدم صلاحیت، پرونده را به دادسرای ویژه اطفال ارجاع داده و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به آن مرجع قضایی تحویل شدند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy