Thursday, Jun 12, 2025

صفحه نخست » افشا شد! می دانید چرا خامنه ای نمی تواند جام زهر توافق هسته را سر بکشد؟

zahr.jpgوضع روزبه روز بدتر می شود و حکومت قصد ندارد زیر بار توافق هسته ای برود می دانید چرا؟

کانال آرزوی فردای بهتر

برای اینکه اگر توافقی صورت بگیرد و تحریم ها کمتر بشود وضع مردم باید بالتبع بهتر بشود و حکومت چنین چیزی را نمی خواهد آنها از یک ملت فقیر و درمانده ملتی که از صبح الطلوع تا بوق شب سگ دو بزند برای تهیه شام شب همان روز پشتیبانی می کنند تا بتواند به بهانه دشمن و تحریم هر سوءمدیریت را به اسم مدیریت جا بزند و امثال صدیقی ها و علم الهدی ها و خاتمی ها و ...هر جمعه یک مشت لاطائلات بهم به بافند و مدح و ثنای رهبری را بکنند و یک رئیس جمهور بدرد نخور هم تمام قد از آنها دفاع کند این شده روند فعلی اداره امور کشور و اراده ای هم برای تغییر این وضع تا مادامی که آیت الله خامنه ای در قید حیات می باشند وجود ندارد و به هر حال همه چیز موکول شده به دوران بعد از ایشان یعنی ملت چه بخواهد و چه نخواهد باید همه سوءمدیریت ها و فقر و فلاکت و بی عدالتی های رایج در جمهوری اسلامی را تحمل کند تا روزی که آقای خامنه ای دیگر در قید حیات نباشد.

بعدا تازه قراره که حضرات‌ بنشینند و برای دوران بعد از ایشان تصمیم بگیرند و هیچ ضمانتی هم وجود ندارد که بعد از دوران خامنه ای وضع بهتر بشود چراکه کشور آنقدر فاسد شده و مسئولین و آقازاده های انها بقدری دزد شدن که احیانا با مرگ آقای خامنه ای هم اتفاقی خاصی نیفتد فساد از نوک قله شروع می شود و تا به پایین قله که به مردم می رسد همه به ویروس فساد و فسخ و فجور و پاچه خواری برای منافع شخصی آلوده شده اند و با اصلاحات و اصلاح نظام سیاسی هم این مملکت درست نمی شود مگر اینکه یک زلزله ۹ ریشتری بیاید تا بتواند همه چیز را جوری خراب کند که اثری از آثار این موجودات باقی نگذارد تابعد شاید بشود کشور را دوباره از نو ساخت و به این موضوع خود حکومتیان هم واقف هستند.

روی همین اصلا توافق در چنین شرایطی برای آقای خامنه ای مقدور نیست چرا که ایشان در دو سال گذشته جام زهر های زیادی را از شکست های پی در پی شکست در میدان و شکست هلال شیعی و شکست در سوریه و شکست نیابتی هایش و خلاصه مادر همه ی شکست ها شکست سیاست چرخش به شرق و حتی بالاتر از آن شکست در هواداری از روسیه و کمک نظامی به آن کشور و رویارویی با اروپا را سرکشیده اند و دیگر قادر به پذیرش خفت یک توافق هسته ای با آمریکا واسرائیل را ندارد.


این همه شکست های پی درپی او را مستهلک کرده دیگر نمی تواند به توافق هسته ای تن بدهد توافقی که در آن غنی سازی متوقف و همه تونل ها و دالان های آشکار و پنهان هسته ای نابود بشوند و چیزی دیگر باقی نماند خب بدیهیه که به چنین توافقی حتی بقیمت یک جنگ تمام عیار هم تن نخواهد داد.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy