Thursday, Jun 12, 2025

صفحه نخست » پرواز آزادانه پهپاد ارتش اسرائیل در آسمان تبریز

pahpadisr.jpgپهپاد هرون اسراييل در آسمان تبريز

ایندیپندنت فارسی - کانال تلگرامی سپاه پاسداران با انتشار ویدیویی از پرواز یک پهپاد اسرائیلی مدل «هرون» یا «ایتان» بر فراز آسمان تبریز، تایید کرد که عملیات هوایی ارتش اسرائیل همچنان ادامه دارد.

این خبر در حالی منتشر شد که پیش‌تر نیز منابع نزدیک به سپاه اعلام کرده بودند یکی از اهداف حمله، محل نگهداری سوخت موشک در مرکز استان آذربایجان شرقی بوده است.

در نخستین موج حملات ارتش اسرائیل به مواضع نظامی ایران، رسانه‌های داخلی گزارش داده بودند که دست‌کم ۱۰ پایگاه نظامی در استان آذربایجان شرقی مورد هدف قرار گرفته و سه نفر نیز کشته شده‌اند. سرتیپ «افی دفرین»، سخنگوی ارتش اسرائیل، در نشست خبری روز جمعه تاکید کرده بود که این عملیات همچنان در مراحل ابتدایی است و اسرائیل در کنار اجرای اهداف تهاجمی، تدابیر دفاعی گسترده‌ای نیز اتخاذ کرده است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy