Saturday, Jun 14, 2025

صفحه نخست » ایران حریم هوایی کشور را بست + گمانه‌زنی‌هایی درباره حمله اسرائیل به پالایشگاه تبریز

flights.jpgتمامی پروازها در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی لغو شد

شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: به اطلاع عموم مسافران و شهروندان عزیز می‌رسانیم که بر اساس اطلاعیه هوانوردی صادره از طرف سازمان هواپیمایی کشوری، تا اطلاع ثانوی به منظور حفظ ایمنی مسافران، تمامی پروازها در تمامی فرودگاه‌های کشور انجام نخواهد شد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در ادامه این اطلاعیه آورده است: از هموطنان گرامی درخواست می‌شود از حضور در فرودگاه‌ها خودداری کرده و در این مدت به اخبار و اطلاعات جدید که از طریق رسانه‌ها منتشر خواهد شد، توجه فرمایند.

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به محض دریافت اطلاعات جدید، وضعیت پروازها را به اطلاع عموم خواهد رساند.

در همین زمینه: اسرائیل اعلام کرد که فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تا اطلاع بعدی تعطیل شده است:

رسانه وابسته به سپاه از حمله اسرائیل به دست‌کم چهار نقطه در تبریز خبر داد

پس از آن‌که سخنگوی ارتش اسرائیل از آغاز عملیات نظامی و حمله هوایی جدید علیه مواضع جمهوری اسلامی خبر داد،‌ خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، اعلام کرد به دست‌کم چهار نقطه در تبریز حمله شده است.

خبرگزاری مهر، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی نیز اعلام کرد که اطراف پالایشگاه تبریز مورد حمله اسرائیل قرار گرفته است. این رسانه با اشاره به اینکه تا کنون هیچ مقام رسمی در این باره توضیحی ارائه نکرده است، نوشت مشاهدات عینی خبرنگارش از بلند شدن دود غلیظ در منطقه حکایت دارد و گمانه‌زنی‌هایی درباره حمله اسرائیل به پالایشگاه تبریز مطرح شده است.

همزمان، ویدیوهای دریافتی از وقوع انفجار و انتشار دود در آسمان تبریز حکایت دارد و گزارش‌ها حاکی است که صدای انفجار و فعالیت پدافند نیز در این شهر شنیده شده است.

به گزارش فارس ‌روابط‌عمومیِ پالایشگاه تبریز اخبار منتشرشده دربارهٔ حملهٔ اسرائیل به پالایشگاه را کذب خواند و اعلام کرد که با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستیم.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy