همه برای پیشبرد گفتوگوها اقدام کنند
مجید نیلی احمدآبادی، سفیر جمهوری اسلامی در آلمان، پیش از عزیمت به ژنو در جمعه ۳۰ خرداد، جایی که قرار است مذاکرات میان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی و همتایان اروپاییاش آغاز شود، از همه طرفها خواست «کاری انجام دهند».
احمدآبادی گفت: «اوضاع خوب نیست، همه میدانند اما در عین حال همه باید کاری کنند. پس باید منتظر بمانیم و ببینیم.»
به گفته یک منبع آلمانی، وزیران خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان (موسوم به گروه E3) همراه با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در محل نمایندگی دائم آلمان در سازمان ملل در ژنو دیدار خواهند کرد و سپس نشست مشترکی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار میشود.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی: حملات اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران جنایات جنگی بزرگی است
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در نشست حقوق بشر سازمان ملل در ژنو گفت حملات اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران را «جنایات جنگی بزرگ» خواند گفت: «اسرائیل با نقض ماده ۲ شورای حقوق بشر، به ایران تجاوز کرد.»
عراقچی با بیان اینکه صدها نفر در حملات اسرائیل به ایران کشته شدند، افزود: «مصمم هستیم با تمام قوا از تمامیت ارضی و حاکمیت خود دفاع کنیم.» او با اشاره به گفتوگوهای تهران و واشینگتن، حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی را «خیانت به دیپلماسی» خواند و گفت که قرار بود ما با آمریکا مذاکره کنیم و «به توافقی بسیار امیدوار کننده» در مورد برنامه هستهای دست یابیم: «جمهوری اسلامی در میانه یک فرآیند دیپلماتیک هدف حمله قرار گرفت.»