Wednesday, Jun 25, 2025

صفحه نخست » هنوز اسراییل کار را تمام نکرده است! عرفان قانعی فرد

erfan.jpgاز روزی که اسراییل بطور غافلگیر کننده ای به جنگ رفع تهدید و مقابله با رژیم خودکامه مذهبی در تهران برخاست تحلیلگران از سه زاویه امنیتی- نظامی، سیاسی و اجتماعی به قضیه مینگریستند. ابعاد مختلفی از بحران چشم انداز دیپلماتیک، پیامد تنش و سطح درگیری مورد بررسی قرار گرفت. از دید نظامی- امنیتی اسراییل موفقیتهای چشمگیری داشته است هر چند که شهرک های صنعتی و صنایع دفاعی نظامی در اکثر شهرها نابود شدند، مراکز تجهیزات نظامی، راداری، موشکی از بین رفته، جنگنده های بسیاری در پایگاه های نظامی سوختند، بسیاری از پایگاه های نیروی زمینی و دریایی در موج حملات هوایی پودر شدند، بیشتر مقرهای سپاه و اهداف نظامی در اکثر شهرها بمباران شدند، اکثریت سایتهای هسته ای مورد حمله جت های جنگی قرار گرفتند، بسیاری از زیر ساختهای پهپادی موشکی در همه نقاط کشور از کار افتادند، اکثر سکوهای پرتاب موشک خنثی شده اند و ...

اما هنوز بسیاری از شهرهای موشکی و پایگاه های زیرزمینی ظاهرا منفجر نشده اند و در لیست اهداف اسراییل قرار دارند. هنوز تهدیدهای امنیتی تروریستی و حملات نظامی رژیم باقیست، اما هنوز سپاه قدس، فرمانده و عواملش فلج نشده و هنوز عده های عفونی آن جراحی نشده است. کم کم در خارج از کشور درگیری و نزاع بین حامیان و مخالفان نظام حاکم در ایران و یا شرکت کنندگان در حماقت هزار و نهصد و هفتاد و نه شدت گرفته و پررنگ تر شده اما فعلا سفارت های جمهوری اسلامی (که نماینده های وزارت اطلاعات و پاسداران هستند) در خارج فعالند و دستگاه تروریسم و جاسوسی آنها همچنان مشغول فعالیت.

قرارگاه های متفاوت سپاه تروریست رژیم و سلول های خفته تروریستی آن در پی حفظ رژیم و جان رهبرشان هستند، سوختن و آتش گرفتن ایران برای جنگ بی سبب و علت برای آنان کمترین اهمیتی ندارد، هنوز به دستگاه تروریسم خود دلخوش هستند و از دید ملای شیعه یعنی صرفا آنها باید در قدرت و سلطه باشند و اگر همه ایران نابود و بمباران شود اهمیتی ندارد. در واقع نمایش کله شقی، بی منطقی، رادیکالیسم و نمایش قدرت اساس تجزیه ناپذیر ایده لوژی ویرانگر و پوچ خمینیسم است. امروزه ایران هر چند کشوری ورشکسته، ویران، از هم گسیخته و گسسته و زمین سوخته یادگار شوم ملاهاست اما هنوز راه پر پیچ و خم و درازی برای موفقیت کامل در پیش است. هنوز اجازه تنفس بی ترس و هراس به مردم داده نشده است. خفقان پدیدآمده حاصل چهل و هفت سال جنایت و سرکوب و نمایش توحش اسلامیست، هنوز دستگاه سرکوب حاکمیت مافیا و تروریست و دادگاه های اوباش انقلاب اسلامی و سیستم قضایی حافظ شرع ساخته و پرداخته ملاها همچنان به دستگیری و‌ محاکمه و شکنجه مردم به جرم واهی جاسوسی برای اسراییل، ارتباط با اسراییل و یا نشر محتوا در شبکه های اجتماعی به نفع اسراییل دستگیر می شوند. هنوز دستگاه های قضایی بی رحم، سانسور، سرکوب، بسیج، تبلیغات رژیم از حملات اسراییل در امان و‌ مصون مانده اند. گرگ های خونآشام ولایت فقیه هنوز به دنبال اعدام و شکنجه و سرکوبند، هنوز اشرار و اوباش بسیج، نیروی انتظامی، ارتش و سپاه نفس می کشند و نمایش قدرت دارند. رژیمی جانی و ستمگر که دشمن ملت ایران است و اینترنت را تماما قطع کرد تا مردم هشدارهای تخیلیه را نشوند و آمار مرگ بالا برود و دستگاه تبلیغات اسلامی بر روی جنازه ها به عزاداری و نمایش دروغین بپردازد، البته وقتی هم صدای موشک شنیده می شود کسی برای تظاهرات لزوما بیرون نمی آید به دنبال پناهگاه می گردد که البته سالهاست ملت ایران در جستجوی پناهگاه امن است.

در مرحله فعلی و روزهای تاریک و ناگوار، هسته اصلی رژیم و دستگاه سرکوب و دستگاه تبلیغات به دنبال ادامه وضعیت موجودند که مثلا خلیفه سوم به جای خلیفه دوم (خامنه ای) بنشیند و‌ حاکمیت ملای شیعه در ایران فلج نشود و ادامه یابد. با خلا موقت خلیفه دوم اگر سپاه بماند تاثیری در مسدود کردن ایده لوژی خمینی ندارد و تا دستگاه تبلیغات و سرکوب بطور کامل از بین نرود حذف رژیم موفق نیست.

خامنه ای مانند موش فاضلاب در زیرزمین پناهگاهی قایم شده و به امنیتی شدن فضا افزوده است. رهبری حقیر و بزدل که ملت را زیر آتش و انفجار و دود تنها گذاشته و می گویند همه روابط و ارتباطاتش ظاهرا قطع شده و در دسترس نیست و هر چند کشتن او‌نوعی بی ثباتی روانی در حاکمیت رو به سقوط پدید می آورد اما حذف کردن قدرت سمبلیک رژیم استبدادی، به جامعه قوت قلب می دهد، ملتی که چهل و‌ هفت سال یک رژیم خشن، وحشی، خودکامه و تروریست را تحمل کرده اند. خلاصی ملت ایران از شر جمهوری اسلامی فقط آمدن خبر مرگ خامنه ای نیست، وقتی نابود شد هرج و‌مرج چندانی در کشور ویرانه و جنگ زده رخ نمی دهد گرچه از یک سو اعراب محافظه کارانه به دنبال ضمانت هستند که آشوب منطقه ای و موج شیعیان پس از فروپاشی جمهوری ملاها در کشورهای حوزه خلیج فارس پدید نیاید و‌همه چیز قابل مهار باشد اما شاید کم کم به اقدام‌های تهاجمی و وحشیانه جمهوری اسلامی واکنش نشان دهند و ترسشان بریزد، از سوی دیگرغرب همچنان به دنبال دکترین دیپلماسی کلاسیک است که هزینه ها را مدیریت کند و‌ متاسفانه در ذهن اروپایی که البته بزرگ‌ترین خطای راهبردیشان هم هست این است که در نابود نشدن جمهوری اسلامی اصرار دارند و به گذار کنترل شده دلخوشند و طبعا این موضوع بعد از فروپاشی از چشم ملت ایران به دور نمی ماند، هنوز هراسیده اند، امتیازات، بلوف ها و تهدیدهای رژیم اسلامی را باور دارند که مبادا عوامل افراطی به اقدامات خشونت آمیز در غرب بپردازند، اما کم‌کم و احتمالا برای تغییر رژیم همراه خواهند شد. اروپا در قطع شریان اطلاعاتی و تبلیغاتی رژیم کمکی نکرده است امثال سی ان ان و بی بی سی و یا قشر رادیکال مذهبی شرکت کننده در بلوای خمینی، گامی برای حمایت از جنبش مردمی طرفدار عبور از رژیم برنخواهند داشت، شبکه داخلی مقاومت و اعتراض را تقویت نمی کنند و ظاهرا آنها دشمن سوگند خورده تغییر بنیادین در ایران هستند و با وجود بمباران صدا و سیمای جمهوری اسلامی، این لایه ها جنگ تبلیغی علیه جامعه جنگزده را ادامه داده اند که مبادا قیام ملی علیه ملاها رخ بدهد.

در آخر به ترامپ و نتانیاهو باید گوشزد کرد ناجی اصلی رهایی از این گرداب وحشتناک، خود ملت ایران هستند که تغییر رژیم نه از هوا بلکه از خیابان‌ها آغاز می شود.

اما هنوز کار تمام نشده و تا این رژیم ناجی آیت الله ها نفس بکشد و‌دستگاه سرکوب و تبلیغات آن کار بکند صلحی در کار جهان نخواهد بود. گرچه تحقیر و تضعیف و تسلیم خامنه ای از یکسو مفید است اما اسراییل و آمریکا صرفا به دنبال رفع تهدید و منافع خودشان بوده و هستند اما باید هشدارها را جدی گرفت. کودتای داخلی ظاهری، ادامه حکومت نظامی فعلی و ناپدید شدن رهبران فعلی در هر سه حالت مانند آن است که رژیم مثل مار سمی صرفا پوست اندازی کند اما هنوز قدرت نیش و سم این نظام یاغی گرفته نشده است

هرچند عملیات نظامی هدفمند و ساختاری به سقوط تدریجی رژیم کمک می کند اما اول باید سر مار (خامنه ای) را قطع کرد و آنگاه توان دستگاه سرکوب (بسیج، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی) را گرفت و مانند بمب اتمی شان فلج کرد. گرچه ملا همه را با خود به داخل گرداب نابودی می کشاند و اپوزیسیون اهل نمایش و سرگردان هم شیفته دوربین و رقابت هستند اما با وجود مافیای اختاپوس مذهبی شیعه و سندیکای جنایتکاران جمهوری اسلامی امروز زخمی و کینه توزانه و پریشان احوال به دنبال انتقام هستند، امکان گذار دموکراسی بسیار سخت است گرچه عاقبت ملت ایران کار را تمام خواهد کرد نه اجنبی!

این راز تاریخ است ‌شکوه دوباره به ایران باز می گردد و ملت ایران ملزم به پیمودن این راه سنگلاخ تا پیروزی کامل می باشند.

نوشته های عرفان قانعی فرد به انگلیسی را در صفحه های اورشلیم پست، اسراییل هیوم، اسراییل نشنال نیوز و

دنبال کنید. JNS



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy