یدالله کریمی پور
هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه: آنکارا هر گونه تلاش برای تجزیه سوریه را تهدیدی برای امنیت ملی اش دانسته و ترکیه را ناگزیر به مداخله مستقیم خواهد کرد.
وی افزود: اسراییل سیاستی را دنبال می کند که به گونه ای فزاینده منطقه ما را تضعیف می کند و آن را در حالت هرج و مرج نگاه می دارد. اجازه تداوم این کار را نخواهیم داد.
دو سال پیش پاسخ صداقت دشمنی آنکارا با اسراییل را نماینده مجلس ترکیه خطاب به پرزیدنت اردوغان داد:
خلبانانی که غزه و فلسطین را بمباران می کنند، در قونیه (ترکیه) آموزش دیده اند. سوخت جت های اسرائیلی از اسکندرون ارسال می شود. خوراک سربازان اسراییلی از آلانیا ارسال می گردد و آب آنان از ماناوگات. شما پهپاد به اوکراین و آذربایجان می فرستید، ولی برای غزه به دعا بسنده می کنید؟!
Message to Turkish President Erdogan: It is time to stop supporting #Israel.
-- DOAM (@doamuslims) November 6, 2023
"The pilots who bombed #Gaza were trained in Konya, the fuel for their planes comes from Iskenderun, and the water and food come from Turkey."#Turkiye #GazaGenocide #Palestine #Gaza_under_attack... pic.twitter.com/R025ODDpDp

ترجمهٔ فارسی صحبتهای امروز محمدعلی ابطحی