Wednesday, Jul 16, 2025

صفحه نخست » حمله به فغانی در قم با سیب زمینی

17-1.jpgایران اینترنشنال - تصاویری که در رسانه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌های ایران منتشر شده نشان می‌دهد بنرهایی با لوگوی شورای شهر و شهرداری قم در خیابان‌های مختلف این شهر نصب شده که برشی از عکس یادگاری علیرضا فغانی با دونالد ترامپ پس از فینال جام جهانی باشگاه‌ها و ژست مشابه با رییس جمهور آمریکا را نشان می‌دهد و روی آن نوشته شده «مدال وطن‌فروشیت مبارک».

علاوه بر این، مدال فغانی، با تصویری از سیب‌زمینی جایگزین شده است.

‌رسانه‌های حکومتی بلافاصله پس از انتشار تصاویر اهدای مدال به علیرضا فغانی، داور فینال جام جهانی باشگاه‌ها توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و سپس عکس یادگاری آ‌نها کنار یکدیگر با ژست مشابه، به داور ایرانی فیفا، حمله کردند.

آنها در مواضع مشابهی، داور ایرانی را «بی‌وطن» خطاب کردند.



کیهان، روزنامه زیر نظر علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، دراین‌باره با اعتراف به شایستگی فنی فغانی، انتخاب او به‌عنوان داور فینال را هدف‌دار دانست و نوشت: «اگر بخواهیم نگاهی واقع‌بینانه به این موضوع داشته باشیم، باید بگوییم که انتخاب فغانی- با وجود شایستگی‌های فنی‌اش- تصادفی نبوده است.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy