Tuesday, Aug 26, 2025

صفحه نخست » بابک زنجانی پس از توقیف طلاهایش بانک مرکزی را تهدید کرد

bz.jpgیورونیوز - یک روز پس از انتشار خبر توقیف محموله ۱۳ کیلویی شمش طلا متعلق به بابک زنجانی در فرودگاه تهران، این سرمایه‌دار معروف ایرانی با همرسان کردن ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی به شدت از این اقدام انتقاد و بانک مرکزی را تهدید کرد.

او در این ویدئو که با «سلام دکتر» آغاز می‌شود، ظاهرا خطاب به محمد فرزین، رئیس بانک مرکزی سخن می‌گوید. زنجانی با اشاره به این که واردات طلا به کشور قانونا آزاد است و او کار «قاچاق» انجام نداده می‌گوید: «ما که طلا از کشور خارج نکردیم که بخواهیم کار قاچاق انجام بدهیم. طلا را وارد کردیم. طلایی را آوردیم که به قیمت روز جهان به مردم داده شود.»

او با کنایه به اقدام دولت در سازو کار فروش سکه می‌افزاید: «ما که طلا نمی‌آوریم تبدیل به سکه بکنیم، ۳۰ درصد بگذاریم رویش، مردم را درگیر بکنیم، اسم بنویسیم، امروز و فردا بکنیم (...) واردات طلا بر اساس قانون آزاد است و همه می‌توانند طلا را وارد کشور بکنند. هیچ کسی هم نمی‌تواند جلو آن را بگیرد.

نه مالیات دارد، نه عوارض و نه هیچ چیز دیگری. تا حالا هم ما چندین کیلو، شاید بیش از یک تن از آن را آورده‌ایم و وارد کشور کرده‌ایم. این طلایی هم که وارد کشور شده، خود ما وارد کردیم و بردیم در گمرک گذاشتیم و قبض انبار کردیم، کسی طلا را از ما کشف نکرده.»

👈مطالب بیشتر در سایت یورونیوز

او با اشاره به مخالفت قوه قضائیه با درخواست بانک مرکزی برای توقیف محموله طلای مورد بحث، گفت: «بعدش رفتند سمت ستاد تعزیرات، نمی‌دانم آنجا چکار کردند که آنها نامه دادند که این بار را توقیف کنید و بیاورید ستاد. رفتند، توقیف کردند و بردند.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy