Monday, Sep 1, 2025

صفحه نخست » با دستور ترامپ: حمله مرگبار ارتش آمریکا به قایق ونزوئلایی + فیلم

attacked.jpgدونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه از حمله ارتش آمریکا به یک شناور ونزوئلایی خبر داد و مدعی شد که این شناور حامل مواد مخدر غیرقانونی و در راه آمریکا بوده است.

ترامپ همچنین مدعی شد که در این حمله ۱۱ نفر از اعضای باند ونزوئلایی جنایتکار «ترن د آراگوا» کشته شدند. رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه در کاخ سفید گفت: «ما یک قایق حامل مواد مخدر را هدف قرار دادیم. مقدار زیادی مواد مخدر در آن بود و مواد بیشتری هم از این‌جا به کشور ما سرازیر می‌شود. مدت‌هاست که مواد زیادی از ونزوئلا به کشور ما می‌آید.»

آقای ترامپ سپس با انتشار ویدیویی از حمله ارتش آمریکا به یک قایق در شبکه اجتماعی «تروت سوشال» نوشت: «صبح امروز به دستور من، نیروهای نظامی ایالات متحده حمله مستقیمی را علیه اعضای شناسایی‌شده باند تروریستی و مواد مخدر ترن دِ آراگوا در حوزه مسئولیت فرماندهی جنوبی انجام دادند. این حمله زمانی صورت گرفت که تروریست‌ها در آب‌های بین‌المللی در دریا مشغول حمل محموله مواد مخدر غیرقانونی به مقصد ایالات متحده بودند.»

رئیس‌جمهوری آمریکا افزود: «نتیجه این حمله، کشته شدن ۱۱ تروریست بود. هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی در این عملیات آسیب ندیدند.»

این نخستین عملیات ارتش آمریکا از زمان استقرار کشتی‌های جنگی آمریکایی در دریای کارائیب جنوبی به دستور دونالد ترامپ است.

ایالات متحده آمریکا در ماه فوریه باند جنایتکار «ترن د آراگوا» (Tren de Aragua) را سازمان تروریستی اعلام کرد.

آقای ترامپ روز سه‌شنبه بار دیگر نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا را متهم کرد که اداره این باند را در دست دارد. کاراکاس این ادعا را بارها رد کرده است. تصمیم به انهدام یک شناور مشکوک به حمل مواد مخدر در کارائیب، به جای توقیف و بازداشت خدمه اقدامی غیرمعمول و یادآور شیوه‌های ارتش ایالات متحده در مقابله با گروه‌های شبه‌نظامی چون القاعده است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy