Sunday, Sep 7, 2025

صفحه نخست » افزایش جمعیت سندروم داون در ایران با دستور رییس مرکز جوانی وزارت بهداشت

viber_image_2025-07-18_18-34-51-897.jpgصابر جباری، رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه جلوگیری از «سقط‌های غیرقانونی» می‌تواند نرخ باروری را به «حد مطلوب» برساند، گفت: برای جنین‌های دارای سندروم داون، سقط «مجاز »نیست مگر با تشخیص قاضی و در شرایطی که برای مادر خطرناک باشد.

او با بیان اینکه ازدواج در سن بالاتر از ۲۳ سال «دیرازدواجی» محسوب می‌شود، بی‌ازدواجی و گرایش به ازدواج سفید را از چالش‌های جدی کشور در حوزه جمعیت دانست.
جباری اضافه کرد: «برخی خانواده‌ها شرط نداشتن فرزند را در عقد ذکر می‌کنند یا حیوان خانگی را جایگزین فرزند می‌کنند.»


وی درباره غربالگری جنین نیز گفت: «در سال‌های گذشته بیش از ۹۰ درصد بارداری‌ها غربالگری می‌شد که بخشی از آن بی‌ضابطه و مضر بود؛ اکنون سالانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار مورد غربالگری کاهش یافته است.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy