Tuesday, Sep 16, 2025

صفحه نخست » ۱۴۰ فعال و تشکل در سومین سالگرد مهسا: پایان جمهوری اسلامی نزدیک است

zza.jpgایران اینترنشنال - ۱۴۰ فعال و تشکل در بیانیه‌ای به‌مناسبت سومین سالگرد قتل حکومتی مهسا ژینا امینی و آغاز انقلاب «زن، زندگی، آزادی» از مردم خواستند با این پرچم «به‌پاخیزند» و «ضربه نهایی را بزنند».

آن‌ها گفتند «انقلابی که با رهبری زنان و مشارکت گسترده اقشار اجتماعی شکل گرفت»، تبدیل به آلترناتیوی برای قوانین و فرهنگ ارتجاعی شده و خواست سرنگونی جمهوری اسلامی را به واقعیتی ملموس بدل کرده است.

امضاکنندگان بر لزوم ایجاد رهبری سیاسی جمعی، متشکل و مردمی برای سازماندهی دوران گذار و تضمین نقش مستقیم مردم در تعیین آینده کشور تاکید کردند.

آن‌ها از تمامی نیروهای آزادی‌خواه خواستند حول یک محور هماهنگ‌کننده متحد شوند و از دولت‌ها به‌ویژه کشورهای اروپایی خواستند جمهوری اسلامی را از مشروعیت ساقط و به‌طور کامل بایکوت کنند.

امضاکنندگان همچنین از تمامی سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های جهان، به‌ویژه دولت‌های اروپایی، خواستند جمهوری اسلامی را از مشروعیت سیاسی ساقط و به طور کامل بایکوت کنند.

این بیانیه افزود: «پایان جمهوری اسلامی نزدیک است؛ انجام این امر کار ماست... امروز مسئولیت ما ساخت یک آلترناتیو سیاسی جمعی، مردمی با دخالت حداکثری همگان است.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy