Sunday, Sep 21, 2025

صفحه نخست » ایران اکنون برنامه هسته‌ای ندارد، بنابراین مکانیسم ماشه محقق نمی‌شود

izadi.jpgفواد ایزدی کارشناس سیاسی در گفت وگو با ایسنا: کشورهای اروپایی یک بازه ۳۰ روزه اعلام کرده‌اند تا مقاومت ایران را بشکنند. آن‌ها به دنبال کسب اطلاعات کامل از مسائل هسته‌ای و غنی‌سازی ایران هستند و می‌خواهند برد موشکی ایران بیش از ۳۰۰ کیلومتر نباشد. همچنین انتظار دارند اگر ایران پاسخ داد، به حیفا و تل‌آویو نرسد. «بنابراین، طی یک هفته قصد دارند از ابزارهایی برای رسیدن به هدف خود استفاده کنند. آن‌ها یک‌بار موضوع تعلیق ۶ ماهه مکانیسم ماشه را مطرح کردند و ترجیح می‌دهند در حالت نه جنگ و نه صلح باشیم، درحالی‌که این تعلیق به نفع کشور نیست.»

وی در ادامه درباره مسئله بازگشت تحریم‌های سازمان ملل نیز تأکید کرد: «این تحریم‌ها نباید بازگردند، زیرا ایران اکنون برنامه هسته‌ای ندارد. تحریم‌های ایران به دلیل فعالیت هسته‌ای بود، اما اکنون ایران فعالیت هسته‌ای ندارد و بنابراین دلیلی عقلی و منطقی برای بازگشت تحریم‌ها وجود ندارد.»

این استاد دانشگاه همچنین اظهار داشت: «بنابراین، اینکه می‌گویند مکانیسم ماشه فعال شده یا خواهد شد، به نظرم محقق نمی‌شود، زیرا در شورای امنیت اختلاف وجود دارد.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy