Wednesday, Dec 3, 2025

صفحه نخست » «ک.د»: من در لو دادن پارتی هنرپیشه‌ها نقشی نداشتم

viber_image_2025-09-05_16-01-46-442995776.jpgایران وایر - پس از انتشار خبر بازداشت چند هنرپیشه در مهمانی تولد «علی شادمان» خبرهایی مبنی بر لو دادن این پارتی از سوی یک کارگردان جوان با نام اختصاری «ک.د» منتشر شد.

در خبرها آمده بود که این کارگردان به دنبال اختلاف مالی با شادمان مهمانی او را لو داده است و باعث بازداشت چند تن از بازیگران مطرح سینما به خاطر شرکت در مهمانی مختلط و شرب خمر شده است.

ایران‌وایر در تماس با «ک.د» درباره این موضوع از این کارگردان سوال کرد. او اختلاف مالی خودش با علی شادمان را تایید کرد و گفت که چند ماهی است این اختلاف مالی را از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌کند، با این حال تاکید کرد که هرگز نقشی در لو دادن این مهمانی نداشته و بسیاری از افراد بازداشت شده این مهمانی از دوستان نزدیک او هستند.

این کارگردان نخواست نامش به طور کامل مطرح شود و ترجیح داد توضیح بیشتری ندهد.

:::

بنابر گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های ایرانی، کارگردان جوانی که با نام اختصاری «ک.د» معرفی شده و شایعه شده بود مهمانی تولد علی شادمان را لو داده است، کاظم دانشی (کارگردان و فیلمنامه‌نویس) است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy