Tuesday, Dec 9, 2025

صفحه نخست » مهری طالبی دارستانی کیست و چطور تبدیل به چهره‌ای جنجالی شد؟

viber_image_2025-09-05_16-01-46-442.jpgسیما پروانه گهر - همه‌چیز از انتشار یک مطلب کوتاه از جانب محمدمنان رییسی در کانالش در شبکه ایتا شروع شد. وقتی ساعات پایانی روز دوشنبه 17 آذر نوشت که مهری طالبی دارستانی عضو پیشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر بعد از احضار به دادستانی در اثر فشار سکته کرده و در بیمارستان بستری است.

رییسی در یادداشتی که در کانال خود در پیام‌رسان ایتا منتشر کرده، نوشته است که خانم طالبی دارستانی ساعتی بعد از احضار توسط دادسرای امنیت به دلیل حضور و سخنرانی در تجمع حجاب و عفاف و بازجویی بی‌ادبانه توسط برخی نیرو‌های امنیتی و قضایی دچار حمله شدید عصبی و سکته شده و اکنون در بیمارستان بستری است.

به گزارش اعتماد، او نوشت که «در کمال تاسف و تحیر مطلع شدم که سرکار خانم طالبی دارستانی (دختر شهید دارستانی)، ساعتی بعد از احضار توسط دادسرای امنیت (به دلیل حضور و سخنرانی ایشان در تجمع حجاب و عفاف و بازجویی بی‌ادبانه توسط برخی نیرو‌های امنیتی و قضایی) دچار حمله شدید عصبی و سکته شده‌اند و اکنون در بیمارستان بستری هستند. اینکه کار جریان نفوذ و نفاق در جمهوری اسلامی به جایی رسیده که نیرو‌های انقلابی و مطالبه‌گران منویات رهبری را اینچنین مورد هتاکی و بازجویی قرار می‌دهند حقیقتا جای تاسف دارد.

در تمامی یادداشت کوتاه تلگرامی رییسی لحن عصبانی او مشخص بود. به خصوص در پایان یادداشت که پا را فراتر از همیشه گذاشته و نوشته بود: «به بدنه متدین و دلسوز نهاد‌های امنیتی و قضایی توصیه می‌کنم که هرچه سریع‌تر تکلیف خود با این جریان نفاقی که در نهادهایشان نفوذ کرده را مشخص کنند، وگرنه دیری نمی‌پاید که این جریان فاسد، خود آنها را نیز می‌بلعد! به این جریان فاسد مثلا مدعی اسلام که آبروی اسلام و جمهوری اسلامی را برده‌اند هم عرض می‌کنم که خاک بر سرتان با این نوع اسلامتان! اگر اسلام این چیزی است که شما مدعی آن هستید پس من مسلمان نیستم!» محمد کرباسی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم نیز با تایید این خبر در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: مطلع شدم خانم دکتر طالبی دارستانی دچار حمله عصبی شده، شرایط وخیمی دارند و شدیدا محتاج دعای مومنین.

در این ایام متعلق به حضرت مادر، برای سلامتی عاجل ایشان دعا کنیم. اتهامات واهی و رفتار‌های خارج از چارچوب به ظاهر قانونی فلان نهاد، بالاخره کار خودش را کرد! ستاد امر به معروف با تمام ظرفیت پیگیر است. آقایان! آیا واقعا در این شرایط بغرنج اقتصادی و معیشتی که عده‌ای زالوصفت، معیشت مردم را گروگان گرفته‌اند رسالت خود را به جای تمرکز بر مفسدان اقتصادی، برخورد با نیرو‌های انقلابی و مطالبه‌گران حجاب می‌دانید؟! و آیا اوج بصیرت شما این است که در چنین شرایط بغرنجی، سنگ‌ها را ببندید و سگ‌ها را رها کنید؟!» محمدمنان رییسی اما به نوشتن یادداشت اکتفا نکرد و در جلسه علنی روز گذشته مجلس نیز در تذکری موضوع را تکرار و انتقاد خود را بیان کرد.

که این ماجرا صحت ندارد. علاوه بر این قوه قضاییه در متن بیانیه خود از شکایت حراست دستگاه‌ها از طالبی‌دارستانی نیز خبر داد و نوشت: «چندی پیش شکایتی از سوی حراست تعدادی از نهادها مطرح می‌شود، پرونده با ورود به عدلیه به یکی از ضابطان قضایی ارجاع می‌شود و دستگاه نظارتی تحقیقات خود در این زمینه را آغاز می‌کند. با تکمیل تحقیقات ابتدایی، ضابط نفراتی از جمله یکی از فعالان اجتماعی- سیاسی را برای تحقیق به عنوان مطلع فرامی‌خواند اما فرد مورد اشاره از حضور نزد ضابط سر باز می‌زند.

با همراهی به‌عمل‌آمده از سوی مقام قضایی تصمیم بر این می‌شود ضابط پرونده تحقیقات خود را در ساختمان دادسرا انجام دهد و فرد یادشده به عنوان مطلع به دادسرا فراخوانده می‌شود.» مرکز رسانه‌ای قوه قضاییه تاکید کرده است که «با مراجعه این فعال اجتماعی- سیاسی برای انجام تحقیقات در تاریخ 16 آذر ماه که این روند نیز یک‌ساعت‌وسی دقیقه به‌طول می‌انجامد، وی بلافاصله محل دادسرا را ترک کرده یک روز بعد با پای خودش از منزل به بیمارستان مراجعه و اظهار می‌کند مشکلات پزشکی دارد، ساعت 14: 11 روز دوشنبه 17 آذر ماه 1404 وی تحت‌نظر پزشکان قرار می‌گیرد تا علائم وی بررسی شود و نتایج آزمایش‌ها مشخص شوند.

با گذشت ساعاتی از تحت‌نظر بودن وی پس از انجام معاینات و آزمایش‌های لازم پزشکی، پزشکان عنوان می‌کنند وی مشکل بالینی حادی ندارد و حتی در ادامه با انجام بررسی‌های تکمیلی شامل بررسی‌های قلب و عروقی، مغز و اعصاب و... صحت موارد فوق تأیید گردید. این گزارش حاکی است مطالب عنوان‌شده در فضای مجازی و از تریبون مجلس در مورد سکته فرد مورد اشاره صحت ندارد و با توجه به گزارش‌های تیم پزشکی این فعال سیاسی و اجتماعی سکته قلبی یا مغزی نداشته است و از نظر پزشکان پس از اخذ جواب آزمایش‌های تکمیلی لازم بیمار می‌تواند از بیمارستان مرخص گردد». مرکز رسانه‌ای دستگاه قضا همچنین تاکید کرده بود که «خانم دارستانی با سلامت از دادسرا خارج شده است».



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy