Sunday, Nov 1, 2026

صفحه نخست » پس از جنجال نیویورک؛ از مرضیه حسینی چه خبر؟

hosseini.jpgخبرنامه گویا ـ مرضیه حسینی، خبرنگار ایران‌اینترنشنال که گزارشش از تجمع هواداران مجاهدین خلق در نیویورک جنجال‌برانگیز شد، در تازه‌ترین پست‌های اینستاگرامش تصاویر سفر منتشر کرده است. در همین حال، جست‌وجوی گزارش‌های اخیر او در شبکه، پرسشی درباره ادامه حضور تلویزیونی‌اش ایجاد می‌کند؛ پرسشی که هنوز پاسخ مستندی برای آن پیدا نکرده‌ایم.

یکی از آخرین حضورهای تلویزیونی قابل بازیابی حسینی در آرشیو ایران‌اینترنشنال، به اول مهر ۱۴۰۵، برابر با ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۶، بازمی‌گردد. او در این گفت‌وگو درباره دومین روز مجمع عمومی سازمان ملل و سخنرانی مسعود پزشکیان، یک روز پس از هشدارهای دونالد ترامپ به تهران، توضیح می‌دهد. در جست‌وجوی انجام‌شده برای این مطلب، گزارش تلویزیونی تازه‌تری از او پیدا نشد؛ البته آرشیو قابل جست‌وجوی اینترنتی، لزوماً تمام برنامه‌های پخش‌شده را در بر نمی‌گیرد.

نام حسینی در جریان پوشش تجمع هواداران مجاهدین خلق در حاشیه همین نشست، در مرکز بحث‌های شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت. اعتراض‌ها عمدتاً به نحوه معرفی شرکت‌کنندگان به‌عنوان «مردم ایران» و اشاره او به پذیرش بین‌المللی احمد الشرع، با وجود پیشینه‌اش، مربوط بود؛ اشاره‌ای که برخی منتقدان آن را تلاشی برای مشروعیت‌بخشی به مجاهدین تعبیر کردند. حنیف حیدرنژاد، از اعضای پیشین این سازمان، نیز در یادداشتی در گویا، ضمن نقد روایت گزارش، توهین و تهدید علیه خبرنگار را محکوم کرد.

حسینی در واکنش، حمایت از مجاهدین را رد کرد و انتساب کامنت‌های توهین‌آمیز علیه جریان‌های سیاسی به حساب خود را نیز نپذیرفت. به گفته او، تصاویر این کامنت‌ها با هوش مصنوعی ساخته شده بودند.

پیش از ماجرای نیویورک، حسینی با یخیل لایتر، سفیر اسرائیل در آمریکا، نیز مصاحبه کرده بود.

حسینی در آغاز این مصاحبه می‌پرسد: «آتش جنگی که یک سال پیش اسرائیل روشن کرد، هنوز در حال سوختن است، اما مرکز ثقل این جنگ تغییر کرده. سؤال اول من این است که آیا این جنگ هنوز جنگ اسرائیل محسوب می‌شود؟» او در توضیح اینستاگرامی مصاحبه، از طرح پرسش‌هایی دفاع کرده بود که به گفته‌اش، حتی اگر خوشایند اکثریت نباشند، دغدغه «اقلیت احتمالی منتقد» را نیز در بر بگیرند. حسینی همچنین با اشاره به دشواری انجام این مصاحبه در میانه جنگ، نوشته بود: «تمامی انتقادات وارد است.»

دو پست اخیر اینستاگرام او به تصاویر سفر اختصاص دارند: یکی با عنوان «یونان» و دیگری «استانبول ـ کاپادوکیا». هنگام ثبت تصاویر برای این گزارش، به‌ترتیب چهار روز و دو روز از انتشار این پست‌ها گذشته بود. بخش نظرات پست استانبول نیز محدود شده است. تاریخ انتشار پست‌ها، لزوماً زمان انجام سفر را مشخص نمی‌کند.

در معرفی فعلی حساب‌های حسینی در ایکس و اینستاگرام، عنوان «خبرنگار در کنگره» دیده می‌شود، اما نامی از ایران‌اینترنشنال نیست. مشخص نیست پیش از جنجال اخیر نیز معرفی حساب‌ها به همین صورت بوده یا بعداً تغییر کرده است. صفحه نویسنده او همچنان در وب‌سایت شبکه در دسترس است.

تا زمان تنظیم این گزارش، در منابع عمومی بررسی‌شده اطلاعیه قابل استنادی درباره تعلیق، اخراج یا پایان همکاری او پیدا نشد. آیا حضور تلویزیونی حسینی با وقفه‌ای موقت روبه‌رو شده یا تغییری در همکاری رخ داده است؟ اطلاعات موجود برای پاسخ قطعی به این پرسش کافی نیست.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy