Sunday, Jan 18, 2026

صفحه نخست » مردم یادشان میماند آقای مجتبی جباری!

18.jpgایران وایر - «مجتبی پوربخش» خبرنگار ساکن آلمان با انتشار ویدیویی از جشن و رقص مجتبی جباری سرمربی مس رفسنجان در پایان بازی با خیبر خرم‌آباد نوشته است: «مردم یادشان می‌ماند روزی که همه عزادار جگرگوشه‌های‌شان بودند، شما لیگ برتر برگزار کردید و شادی کردید و رقصیدید ، آقای مجتبی جباری.»

مس رفسنجان دیروز با سرمربیگری مجتبی جباری در یک بازی بی‌اهمیت در جدول لیگ برتر فصل جاری و تاریخ فوتبال ایران، خیبر خرم‌آباد را ۲ بر یک در ورزشگاهی که تماشاگران حق حضور در آن را نداشتند شکست داد و کادر فنی‌اش اینگونه جشن و رقص برپا کردند.

طبق گزارش‌‌ها، جمهوری اسلامی در یکی از بزرگترین کشتارهای تاریخ معاصر ایران، هزاران شهروند ایرانی را در شهرهای کشور در روزهای ۱۸دی و ۱۹دی۱۴۰۴ به دلیل حضور در اعتراضات سراسری به قتل رساند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy