در پی تیراندازی افراد مسلح به کاروان خودروهای نظامی در راسک، فرمانده سپاه این شهرستان مجروح شده و هم اکنون جهت درمان در یکی از بیمارستان های زاهدان بستری است
به گزارش شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان - شامگاه چهارشنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، در پی تیراندازی افراد مسلح به سمت کاروان خودروهای نظامی در شهرستان راسک، فرمانده سپاه این شهرستان مجروح شد.
هویت فرمانده سپاه شهرستان راسک، «محمود باغبانی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه اعلام شده است.
براساس اطلاعات دریافتی، کاروان نظامی سرهنگ باغبانی متشکل از سه خودرو در خروجی روستای جکیگور شهرستان راسک توسط افراد مسلح هدف قرار گرفته که وی مجروح شده است.
گزارش های رسیده حاکی است که علاوه بر سرهنگ باغبانی، شمار دیگری از نیروهای امنیتی که همراه کاروان وی بودند نیز مجروح شدند.
براساس گزارش سالانه ۲۰۲۵ میلادی شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، دستکم ۹۵ نیروی نظامی در بلوچستان و مناطق بلوچ نشین کشته و زخمی شدند که از این تعداد، ۶۰ تن کشته و ۳۵ تن دیگر مجروح شدند. همچنین ۷ بسیجی بلوچ با تیراندازی افراد مسلح کشته و یک تن مجروح شده است. در بین کشته شدگان، سه سرباز وظیفه بلوچ نیز وجود دارد که دو تن از آنها به طرز مشکوکی در محل خدمت خود جان خود را از دست دادند.

کریم سجادپور از هزینه واقعی محاصره میگوید

"مجری بیشعور؟"















