دونالد ترامپ، رییسجمهوری آمریکا، در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد اگر حوثیها بار دیگر به کشتیها حمله کنند، واشینگتن جمهوری اسلامی را مسئول خواهد دانست.
حوثیها نیروهای وابسته به جمهوری اسلامی هستند و ترامپ تهدید کرد مجازات نظامی گستردهای علیه تهران و حوثیها اعمال خواهد شد.
او همچنین گفت حوثیها پس از حملات قبلی آمریکا علیه آنها در جریان درگیری واشینگتن با تهران، بهطور مسئولانه رفتار کرده بودند، اما اکنون دوباره حمله به کشتیها را آغاز کردهاند.
ترامپ: تایید توافق هستهای غیرنظامی آمریکا با عربستان مشروط به پیوستن ریاض به پیمان ابراهیم است
دونالد ترامپ، رئیسجمهورآمریکا، در شبکه اجتماعی خود، تروث سوشال، تایید توافق هستهای اخیر میان وزارت انرژی آمریکا و عربستان سعودی را به پیوستن این کشور به پیمان ابراهیم و عادیسازی روابط با اسرائیل مشروط کرد.
آقای ترامپ روز پنجشنبه در پیامی درباره توافق هستهای آمریکا و عربستان سعودی با تاکید براینکه در این توافق هیچگونه غنیسازی مواد هستهای وجود نخواهد داشت، نوشت: «توافق هستهای غیرنظامی که میان وزارت انرژی آمریکا و عربستان سعودی در حال انجام است و صرفا به استفاده غیرنظامی مربوط میشود مشابه برنامههایی که ایران و امارات متحده عربی و کشورهای دیگر از آن برخوردارند، مورد تایید قرار خواهد گرفت.»
اسرائیل: پیوستن ریاض به توافقهای ابراهیم، تحولی تاریخی در مسیر صلح در خاورمیانه خواهد بود
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل پنجشنبه اعلام کرد پیوستن عربستان سعودی به توافقهای ابراهیم، تحولی تاریخی در مسیر صلح در خاورمیانه خواهد بود.
دفتر نخستوزیر اسرائیل افزود اقدام نظامی مشترک آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی و تضعیف محور «تروریستی» تهران، زمینه را برای گسترش دایره صلح فراهم کرده است.

















