Thursday, Jul 30, 2026

صفحه نخست » ترامپ از اختلاف مقام های ارشد دولتش بر سر راهبرد ایران کلافه شده

trump.jpgایندیپندنت فارسی - شبکه ان‌بی‌سی نیوز روز پنجشنبه هشتم مرداد، به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، در جریان نشستی در هفته گذشته از فرسایشی شدن جنگ، محدودیت گزینه‌های نظامی علیه ایران و دست نیافتن به توافق خشمگین شده و بر سر مشاورانش فریاد کشیده است.

به گفته این مقام مسئول، بر خلاف اظهارات عمومی ترامپ مبنی بر رضایت از روند جنگ، نه او و نه مشاوران ارشدش از وضعیت موجود راضی نیستند. یکی از متحدان ترامپ در این باره گفت: «رئیس‌جمهور کلافه شده است؛ او تصور نمی‌کرد گرفتن امتیاز از ایران تا این حد دشوار باشد و هیچ راهبرد مشخصی برای چگونگی رسیدن به نقطه پایان وجود نداشت.»

این گزارش می‌افزاید نبود شفافیت درباره اهداف نهایی واشنگتن--از جمله این‌که آیا هدف اصلی جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، بازگشایی تنگه هرمز یا نابودی برنامه‌های موشکی و پهپادی ایران است--برنامه‌ریزی برای پایان جنگ را دشوار کرده است. یک مقام آمریکایی تصریح کرد: «ما پیروزی‌های تاکتیکی متعددی داشته‌ایم، اما بدون داشتن یک راهبرد روشن، با یک شکست راهبردی روبه‌رو هستیم.»

در مقابل، کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید، برهم خوردن آرامش ترامپ را تکذیب کرد و گفت او به تیم خود اعتماد کامل دارد. شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، نیز تاکید کرد وزیر جنگ و فرماندهان ارشد نظامی در راهبرد و ماموریت خود در قبال ایران کاملا متحد و هماهنگ هستند.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy