اردبيل - خبرگزاري كار ايران
مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور بين الملل گفت: به عنوان كسي كه بيشترين ارتباط را با مقام معظم رهبري دارم، ايشان نه در انتخابات دوره قبل و نه در انتخابات حاضر، قصد حمايت از هيچ كانديدايي را ندارند و كساني كه با درست كردن شايعاتي درخصوص حمايت رهبري از يك جناح خاص به دنبال بهرهبرداري غيراصولي از صحنه انتخاباتي هستند، كاملا در اشتباهند.
به گزارش" ايلنا"، علياكبر ولايتي كه در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي در اردبيل سخن ميگفت، تصريح كرد: با توجه به اوضاع داخلي و بينالمللي، انتخابات از حساسيت و جايگاه خاصي برخوردار است به طوري كه دولت آينده بايد تحليل درست از اوضاع داخلي و بينالمللي داشته باشد و با شرايط موجود اقتصادي كشور كه تومور بيكاري بسياري از مردم را رنج ميدهد و ترسيم آينده نظام كه در ظرف بيست سال آينده بايد به قدرت اول منطقه تبديل شود، ميطلبد كه دولت آينده دولت مقتدر و عملگرا باشد.
وي گفت: در صحنه بينالمللي نيز با توجه به حضور آمريكا در كشورهاي همسايه ميطلبد كه دولتي بر سركار آيد كه از عهده حل پيچيدگيهاي منطقه برآيد و در تحولات منطقه كه چون آب گرمي در حال جوشيدن است، وارد شده وتاثير مستقيم و تاثيرگذاري داشته باشد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، مهمترين ساز و كار اقتصادي دولت آينده بايد كاهش تصديگري دولت و كوچك سازي حجم دولت دانست و افزود: دولت آينده بايد طبق برنامه توسعه پنج ساله چهارم كه به تصويب مجلس شوراي اسلامي، شوراي نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام رسيده است، حركت كند و نميتواند برنامه خاص اجرايي براي خود خارج از برنامه چهارم در نظر بگيرد.
وي گفت: دولت آينده بايد در راستاي رشد توليد ناخالص ملي، واگذاري برخي از شركتها و سازمانها به بخش خصوصي و نظارت دقيق بر كار آنها، كاهش سود بانكي، رفع موانع بر سر توليد و تسهيل در امر سرمايهگذاري و كاهش هزينه دولت، گامهاي اساسي بردارد و از هزينه 40 درصد كه بر دوش دولت گذاشته شده بكاهد تا ميزان تورم در جامعه پايين بيايد.
ولايتي با اشاره به نقش بانكها در رونق اقتصادي كشور، گفت: بانكها بايد طبق برنامه توسعه چهارم به سوي خصوصيسازي و بالا بردن سرمايه خود حركت كنند و اين درحالي است كه متقاضيان حال حاضر بانكها از ميزان وام در نظر گرفته شده به مراتب بالاتر است و بايد كاري بكنيم كه يك اقتصاد مولد وكارآمد در جامعه داشته باشيم.
وي استان اردبيل را به عنوان مهد نجابت و شيفتگي به اهل بيت توصيف كرد و گفت: استان اردبيل به صفت نجابت و دوستي با اهل بيت (ع) اشتهار داشته و اين اشتهار بدون در نظر گرفتن پشتوانه تاريخي و جغرافيايي نميتواند، گواه درستي كلام باشد و دولت آينده بايد نه تنها به استان اردبيل بلكه به استانهاي تازه شكلگرفته و در حال توسعه، توجه جدي و اساسي كند.