تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو دفتر سياسي نهضت آزادي ايران, گفت: بزرگترين مشكل دفتر تحكيم وحدت، دور شدن از خاستگاه و كار ويژه صنفي آن است.
"علي اكرمي" در گفتوگو با "ايلنا" با بيان اين مطلب گفت: متأسفانه در سالهاي اوليه پس از دومخرداد، بخشي از اصلاحطلبان با نگاه ابزاري به اين مجموعه چشم دوخته بودند كه واكنش احساساتي دفتر تحكيم به اين بخش از اصلاحطلبان باعث تعاملگريزيِ امروزه دفتر تحكيم با احزاب و گروههاي اصلاحطلب شده است.
وي با انتقاد از تفكري در مجموعه دفتر تحكيم وحدت كه هنوز نيز شعارها و موضعگيري سياسي را در اولويت برنامههاي خود ميداند, گفت: بزرگترين مشكل دفتر تحكيم وحدت، دور شدن از خاستگاه و كار ويژه صنفي آن است.
اين عضو شاخه جوانان نهضت آزادي ايران افزود: همانطور كه بارها توسط دلسوزان دفتر تحكيم و جنبش دانشجويي به اين گروه نصيحت شده است، دفتر تحكيم بايد به جاي تهديد حاكميت به جايگزيني آن با نظامهاي گوناگون، فقط با نقد عملكرد آن، به تهديد عملكرد ناصواب مسؤولان و احزاب بپردازد.
اكرمي با مضحكخواندن ادعاهاي دخالت نهضت آزادي ايران در دفتر تحكيم وحدت با يادآوري اين نكته كه بنيانگذاران اوليه انجمنهاي اسلامي دانشجويان در داخل و خارج از كشور، اعضاي نهضت آزادي ايران بودهاند؛ گفت: بسيار طبيعي است كه دفتر تحكيم و وارثان انجمنهاي اسلامي نسبت به بنيانگذاران اوليه انجمنهاي اسلامي در دانشگاهها ديدگاه مثبتي داشته باشند.
اكرمي, با انتقاد از برخورد بخشهاي از مجموعه دومخرداد با دفتر تحكيم گفت: يكي از انتقادات جدي كه ما به عملكرد وزارت فرهنگ و آموزش عالي دوران خاتمي داريم بيتفاوتي اين وزارت نسبت به آينده دفتر تحكيم و تعللهايي بود كه در دادن مجوز برگزاري نشست دفتر تحكيم صورت ميگرفت.
عضو دفتر سياسي نهضت آزادي ايران, افزود: با ورود به فاز تصميمگيري سياسي، بروز اختلافنظر در ميان اعضاي يك تشكل فراگير نظير تحكيم كه هر يك از اعضاي آن ديدگاه متفاوتي در مورد مسائل سياسي دارند, بسيار طبيعي است و در شرايط فعلي، نياز اصلي دفتر تحكيم تا مدتها پرهيز از ورد به فاز موضعگيري سياسي و تثبيت موقعيت صنفي خود است كه با بهرهگيري از توافقات حداكثري اعضايش بر مطالبات صنفي بتواند به بازسازي و تقويت تشكيلاتي خود بپردازد.