فكر و انديشه مقولهاي نيست كه با بخشنامه تغيير كند
تهران- خبرگزاري كار ايران
مهدي كروبي گفت: ما پس از انتخابات اخير بايد خود را قوي كنيم و با روحيه دو چندان دوباره به ميدان برگرديم.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، عضو هيات موسس حزب اعتماد ملي در ضيافت افطار كانون اسلامي دانشجويان و فارغ التحصيلان(غرب تهران) طي سخناني، ضمن اشاره به جايگاه تفكر و انديشه در روند زندگي انسان، گفت: فكر و انديشه مقولهاي است كه وقتي انسان باورش كرد با بخشنامه و عوض شدن فضا، تغيير نميكند.
وي در ادامه با بيان اين مطلب كه جريانات سياسي كشور به خصوص جريان چپ و خط امامي از ابتداي انقلاب تاكنون افت و خيزهاي فراواني داشتهاند، تصريح كرد: در اين افت و خيزها گاهي فضايي پيش آمده كه جريان چپ ميتوانست بهره برداري لازم را از آن ببرند و گاهي هم با وجود بستر مناسب، ليكن فرصتها را از دست داديم.
اين كانديداي جريان اصلاحطلب در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، ضمن تشريح فضاي حاكم بر اين انتخابات، توجه بر دو نكته مهم را ضروري دانست و اظهار داشت: اولين نكته اين است كه بايد روحيه خودمان را پس از اين شكست از دست ندهيم. چرا كه اين پيروزيها و شكستها نبايد هيچ كدام انسان را از ميدان به در كند.
وي تصريح كرد: ما پس از اين انتخابات بايد خود را قوي كنيم و با روحيه دو چندان دوباره به ميدان برگرديم.
كروبي دومين نكته را؛ بررسي نتايج انتخابات رياست جمهوري دانست و خاطر نشان كرد: بايد ببينيم كه چرا ما به اين نتيجه رسيديم و جريان اصلاحات كه داراي پايگاهي به مراتب قويتر از محافظهكاران در جامعه است در اين انتخابات شكست خورده است.
وي ضمن اشاره به نتايج پيدرپي سه انتخابات شوراها، مجلس هفتم و رياست جمهوري، تصريح كرد: معتقدم كه دوستان محترم، در اين رقابت، محترمانه از ما نبردند، بلكه ما دولت را به آنان تحويل داديم، لذا بايد بررسي كنيم كه چرا دولت را تحويل داديم.
كروبي در مقام تحليل چرايي شكست اصلاحطلبان در انتخابات رياستجمهوري، گفت: بايد روند عملكرد جريانهاي تحريمكننده انتخابات مجلس هفتم بررسي شود كه آيا تحريمكنندگان كار درستي كردند؟ يا آناني كه در اين انتخابات شركت كردند؟ و اگر تحريمكنندگان كار درستي انجام دادند، چرا پس از يك فاصله اندك، با تمام قوا در انتخابات رياست جمهوري شركت كردند و به صحنه آمدند.
وي در بخش پاياني سخناني در خصوص روند سياستگذاري انرژي هستهاي توسط دولتمردان، تصريح كرد: در روند مذاكرات هستهاي بايد حقوق ملت محفوظ بماند و اعتماد كشورهاي ديگر را جلب كنيم.